Αν και υπήρχε περίπτωση να αγωνιστεί κόντρα στον Πλατανιά φορώντας ειδική μάσκα στο πρόσωπο για την μύτη του ο Φώτης Νταϊφώτης τελικά δεν βρίσκεται στην αποστολή του Αίαντα για την αναμέτρηση της Τετάρτης (30/3) στη Σαλαμίνα.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός του Αίαντα έχει υποστεί κάταγμα στην μύτη και το τραύμα δεν έχει επουλωθεί πλήρως με αποτέλεσμα να μην του επιτρέπει να αγωνιστεί στο παιχνίδι κόντρα στην χανιώτικη ομάδα. Έτσι ο προπονητής της ομάδας, Σάκης Βερούτης, έκρινε σκόπιμο να μην ρισκάρει την συμμετοχή του.

Πέρα από τον Νταϊφώτη εκτός από το παιχνίδι με τον Πλατανιά είναι και ο βασικός τερματοφύλακας, Γιώργος Πονηρός, που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Χερσόνησο.

Η τελευταία προπόνηση που ήταν προγραμματισμένη για την Τρίτη στο γήπεδο του Περάματος περιελάμβανε χαλάρωμα.

 

Κάλεσμα στον κόσμο

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο να συμπαρασταθεί στην ομάδα στο παιχνίδι με τον Πλατανιά εξέδωσε η ΠΑΕ Αίας Σαλαμίνας και η οποία αναφέρει:

 «Η ΠΑΕ περιμένει τους φιλάθλους της να γεμίσουν το γήπεδο ώστε να επιβραβεύσουν έτσι τους ποδοσφαιριστές για την πολύ καλή πορεία που έκαναν τη φετινή σεζόν και μάλιστα αφού έκοψαν βαθμούς από τους περισσότερους πρωτοπόρους. Για τον λόγο αυτό με ένα εισιτήριο των 10 ευρώ θα μπαίνουν δυο άτομα. Τέλος παρότι το πρωτάθλημα φτάνει στο τέλος του η δημοτική αρχή δεν έχει υλοποιήσει τίποτε ως προς την οικονομική ενίσχυση της ομάδας κάτι που υποσχόταν προεκλογικά. Για αυτό και η ΠΑΕ θα πάρει τις αποφάσεις της πριν λήξει το πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook