Έναν ποδοσφαιριστή, που είχε αμφισβητηθεί η αξία του στον Α.Ο. Χανιά, ανακοίνωσε την Κυριακή (23/12) ο Ατρόμητος.
Ο Φάμπιο Μορέιρα Ταβάρες μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στην Αναγέννηση Γιαννιτσών κατάφερε να κερδίσει ένα συμβόλαιο στους Περιστεριώτες έως και τον Ιούνιο του 2016.
Η σχετική ανακοίνωση του Ατρόμητου με τις δηλώσεις του Πορτογάλου φορ:
Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της από 1η Ιανουαρίου 2013 με τον Πορτογάλο επιθετικό Moreira Tavares FABIO. Ο ποδοσφαιριστής που εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στο τρέχον πρωτάθλημα της  Football League αποκτήθηκε με ελεύθερη μετεγγραφή από την ΠΑΕ Αναγέννηση Γιαννιτσών και υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2016.
Η μετεγγραφή ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου και αντιπροσωπεία της διοίκησης της ΠΑΕ Αναγέννησης Γιαννιτσών. 
Ο Fabio αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και οι εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Football League προκάλεσαν το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων της Super League.
Στις δηλώσεις του στο atromitosfc.gr αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την εξέλιξη που είχε το θέμα της μετεγγραφής μου και θέλω να ευχαριστήσω θερμά της διοίκηση της Αναγέννησης Γιαννιτσών για την κατανόηση που έδειξε και με βοήθησε να ενταχθώ στην ομάδα που επιθυμούσα.  
Δέχθηκα και άλλες προτάσεις όμως από την πρώτη στιγμή είχα ξεκαθαρίσει ότι πρώτη μου προτεραιότητα είναι ο Ατρόμητος και νιώθω ενθουσιασμένος που θα φορέσω τη φανέλα του. Γνωρίζω τα πάντα για τη νέα μου ομάδα και πιστεύω ότι είμαι έτοιμος για να προσφέρω  άμεσα τις υπηρεσίες μου και να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της στο πρωτάθλημα».
Ο Fabio αναχώρησε για την Πορτογαλία για να περάσει με την οικογένεια του τις μέρες των Χριστουγέννων και θα επιστρέψει στις 27 Δεκεμβρίου για να κάνει το νέο ξεκίνημα της καριέρας του.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook