Δώρα στα παιδιά των δημοσιογράφων της Κρήτης μοίρασε χθες ο \’Αγιος Βασίλης στις γιορτές που διοργάνωσε και φέτος, όπως κάθε χρόνο η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ) σε Χανιά και Ηράκλειο.

Η εκδήλωση στα Χανιά πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο Mega Place και η αυξημένη κατά πολύ «οικογένεια» των Χανιωτών δημοσιογράφων απόλαυσε ένα υπέροχο μεσημέρι.

Χαρακτηριστικό είναι το ότι το 2012 η «δημοσιογραφική οικογένεια» απέκτησε πέντε νέα μέλη, εκ των οποίων τα τέσσερα (που ήταν παρόντα) πήραν για πρώτη φορά δώρα από τον Άγιο Βασίλη.

\"\"\"\"

Σχεδόν 30 ήταν τα παιδιά που απόλαυσαν τον παιδότοπο και κυρίως το μπόουλινγκ του φιλόξενου Mega Place και όπως φάνηκε τα περισσότερα θα γίνουν και fun του αθλήματος.

Και βέβαια ο χαμός έγινε όταν ο Άγιος Βασίλης μοίρασε τα δώρα σε όλα τα παιδιά.

\"\"

Αυτή την φορά ο ρόλος ανατέθηκε στον Μάριο Παρασκάκη (ένας από τους πέντε νέους πατέρες) ο οποίος όχι μόνο πήρε ζεστά τον ρόλο του, αλλά κατοχυρώθηκε ως «μόνιμος» Άγιος Βασίλης στις εκδηλώσεις της ΕΣΗΕΠΗΝ στα Χανιά.

\"\" \"\"

«Ψυχή» της εκδήλωσης και φέτος ο εργασιακός εκπρόσωπος της ΕΣΗΕΠΗΝ στα Χανιά, Παντελής Χουλάκης, ο οποίος με πολύτιμο βοηθό τον γιό του Μιχάλη, ευχήθηκε χρόνια πολλά επισημαίνοντας την αύξηση των παιδιών της «δημοσιογραφικής οικογένειας» και εξέφρασε την ελπίδα το 2013 να είναι πολύ καλύτερο από το 2012 που φεύγει αφήνοντας πίκρες.

Η εκδήλωση στο Ηράκλειο πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο της παλιάς Λαχαναγοράς του Ηρακλείου και κατά την παιδική γιορτή που περιελάμβανε πολλές εκπλήξεις μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τα παιδιά του Μουσικού Σχολείου.

Παράλληλα, ο \’Αγιος Βασίλης -που για 20η χρονιά υποδύθηκε ο δημοσιογράφος Κώστας Βεζυράκης – μοίρασε σε όλα τα παιδιά δώρα από την ΕΣΗΕΠΗΝ.

Από την πλευρά της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου Νήσων ο ταμίας της Δημήτρης Καρυωτάκης αναφέρθηκε στην εκδήλωση- θεσμό για την ΕΣΗΕΠΗΝ και ευχήθηκε εκ μέρους του ΔΣ στα παιδιά και στους δημοσιογράφους καλά Χριστούγεννα και με υγεία και ευτυχία η νέα χρονιά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook