Ο Κυβερνήτης της Καντόνα στην Κίνα, Γουάν Γιάνγκ πρόκειται να επισκεφθεί το Ηράκλειο, την έδρα της Περιφέρειας Κρήτης, το χρονικό διάστημα από 15 έως 17 Ιουνίου.

Για την προετοιμασία της επίσκεψης του Κινέζου αξιωματούχου πραγματοποιήθηκε σήμερα ενημερωτική συνάντηση κινεζικής αντιπροσωπείας με τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη και την συμμετοχή των περιφερειακών συμβούλων Γιώργου Αλεξάκη και Γιώργου Μαρή.

Ο Γουάν Γιάνγκ που είναι μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κουμουνιστικού κόμματος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, θα συνοδεύεται κατά την επίσκεψή του στην Κρήτη από πολυμελή αντιπροσωπεία που θα αποτελείται από 10 κυβερνητικά στελέχη της περιφέρειας της Καντόνα, και 15 τεχνοκράτες.

Κατά την παραμονή του στο νησί μας αναμένεται να υπογραφεί πρωτόκολλο φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των δυο Περιφερειών-Κρήτης και Καντόνα- με στόχο την ανάπτυξη και ενδυνάμωση της τουριστικής και εμπορικής συνεργασίας.

Σημειώνεται ότι η Καντόνα είναι από τις μεγαλύτερες Περιφέρειες της Κίνας με πληθυσμό που ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια κατοίκους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook