Το Ενιαίο Παλλαικό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ) Ηρακλείου διργανώνει την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου Παζάρι Αλληλεγγύης, στον προαύλιο χώρο του Δημαρχείου Ηρακλείου (Λότζια), από τις 9.00 το πρωί ώς τις 21.00 το βράδυ, σε συνεργασία με τους χειροτέχνες δημιουργούς του Νομού Ηρακλείου.

Κατα τη διάρκεια του παζαριού θα συγκεντρωθούν τρόφιμα και φάρμακα που θα διατεθούν προς τις ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας. Οι πολίτες καλούνται να προσκομίσουν οτι μπορούν απο το υστέρημα του για αυτόν τον σκοπό.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

\”Οι άνθρωποι του ΕΠΑΜ Ηρακλείου, προερχόμενοι από διαφορετικές διαδρομές ζωής, και διαφορετικούς ιδεολογικούς-πολιτικούς χώρους, δεξιοί, κεντρώοι, αριστεροί, κομμουνιστές, ανένταχτοι, ενωμένοι κάτω από το πρόταγμα της πραγματικής Δημοκρατίας και Εθνικής Ανεξαρτησίας για τον τόπο μας, στα πρότυπα της αγωνιστικής παράδοσης του λαού μας, συνεχίζουν να εκπληρώνουν τη δέσμευση τους στην προσπάθεια στήριξης της κοινωνίας, προσφέροντας βοήθεια και κοινωνική αλληλεγγύη σε όποιον συμπολίτη μας την χρειάζεται πραγματικά, ανεξαρτήτως πεποίθησης ή χρώματος, παροτρύνοντας παράλληλα όλους τους φορείς / πολιτικούς σχηματισμούς να πράξουν το ίδιο.

\”βοηθάμε τον συνάνθρωπο μας, στηρίζουμε τον διπλανό μας\”. (Για περαιτέρω πληροφορίες, καλέστε στο 69480080243)\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook