Μέσα σε Χριστουγεννιάτικη εορταστική ατμόσφαιρα, η Ένωση Κρητών Νέας Σμύρνης αντάλλαξε ευχές και έψαλε τα κάλαντα στον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Κωστή Μουσουρούλη, το Γενικό Γραμματέα Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Αθανάσιο Μπούσιο, το Γενικό Γραμματέα Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας κ. Αθανάσιο Χριστόπουλο, το Γενικό Γραμματέα Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής κ. Κωνσταντίνο Μουτζούρη, τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής κ. Δημήτριο Μπαντιά και τον Υπαρχηγό Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ κ. Κωνσταντίνο Κουνουγέρη.

Τα κάλαντα επίσης έψαλαν στην ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου η μπάντα του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ, στελέχη του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ και η Αδελφότητα Ψαριανών.

Αποδέκτης ιδιαιτέρων ευχών, φιλικών αισθημάτων και εκτίμησης, έτυχε ο Αρχηγός του ΛΣ Κος Μπαντιάς Δημήτριος, ο οποίος τυγχάνει και παλαιό μέλος του συλλόγου.

Τα μέλη του ΔΣ που εκπροσώπησαν την Ένωση Κρητών εκτός από τα κάλαντα αναφέρθηκαν με τα πλέον εγκωμιαστικά σχόλια στο Λιμενικό Σώμα με τις ιδιαίτερες Κρητικές μαντινάδες και ευχήθηκαν σε όλους καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook