Κυκλοφόρησε επιτέλους το πρώτο trailer της νέας ταινίας του Woody Allen με τίτλο «Midnight In Paris», στην οποία μεταξύ άλλων συμμετέχει και η πρώτη κυρία της Γαλλίας, η σύζυγος του προέδρου Nicolas Sarkozy, Carla Bruni.

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν δει με επικριτικό μάτι τη συμμετοχή της Bruni σε μια χολιγουντιανή ταινία, ενώ πολλές ήταν οι φήμες γύρω από τις υποκριτικές ικανότητες του πρώην μοντέλου-τραγουδίστριας. Μάλιστα, οι Γαλλίδες σταρ Brigitte Bardot και Catherine Deneuve είχαν προτείνει στην Bruni να ασχοληθεί με το έργο της ως πρώτη κυρία και να αφήσει τις ταινίες.

Στο δίλεπτο βίντεο βλέπουμε για μόνο ελάχιστα δευτερόλεπτα την πανέμορφη Bruni, η οποία υποδύεται μια ξεναγό στο διάσημο μουσείο του Rodin. Η εμφάνισή της στο trailer μπορεί να περάσει ακόμα και απαρατήρητη για κάποιον όχι τόσο προσεκτικό, όμως ο ρόλος της στη ταινία είναι αισθητά μεγαλύτερος.

\"\"

Το «Midnight In Paris» αφηγείται την ιστορία ενός νεαρού ζευγαριού, τους οποίους υποδύονται ο Owen Wilson και η Rachel McAdams, οι οποίοι ταξιδεύουν μέχρι το Παρίσι για ένα ρομαντικό διάλειμμα από την καθημερινότητα. Τότε ο Wilson αρχίζει να εξερευνά την πόλη τη νύχτα και παρασύρεται σε έναν φανταστικό κόσμο.

Εκτός από τον Wilson και την McAdams, βλέπουμε πολλούς γνωστούς ηθοποιούς, όπως οι Kathy Bates, Adrien Brody και Michael Sheen, ενώ συμμετέχουν ακόμα και οι Marion Cotillard, Nina Arianda, Kurt Fuller, Tom Hiddleston, Mimi Kennedy, Alison Pill και Corey Stoll.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook