Άλλα είπε το πρωί και άλλα το απόγευμα ο Λυκούργος Λιαρόπουλος Καθηγητής και διευθυντής υπηρεσιών υγείας στο Υπουργείο υγείας.

Ο Κος Λιαρόπουλος μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι και στον Δημήτρη Τουρλούκη το απόγευμα της Τρίτης 29-3-11, για πρώτη φορά άνοιξε τα χαρτιά για τις αποφάσεις που έχουν ληφθεί από πλευράς Υπουργείου για τα Νοσοκομεία του Νομού Λασιθίου.

Αν και το πρωί της ίδιας ημέρα συνεντευξιαζόμενος σε τηλεοπτική εκπομπή στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο ίδιος έκανε αναφορά για τα «3 Νοσοκομεία του Νομού Λασιθίου που πρέπει να κλείσουν» λίγες ώρες μετά ανασκεύασε τις δηλώσεις του λέγοντας ότι σκοπός είναι να δημιουργηθεί ένα νέο κεντρικό Νοσοκομείο υψηλών προδιαγραφών.

Ο Κος Λιαρόπουλος είπε πως η πρόταση του πρός το Υπουργείο υγείας για το Νομό Λασιθίου είναι: ένα νομικό πρόσωπο (μια διοίκηση) στα 4 Νοσοκομεία και ανταλλαγές κλινικών και προσωπικού.

Μέσα στην 20 λεπτών συνέντευξη του δήλωσε μεταξύ των άλλων ότι:

– «Θα φτιαχτούν 8 νέα νοσοκομεία σε όλη την χώρα. Το ένα στο Λασίθι, που χρειάζεται ένα νοσοκομείο στο κέντρο του Νομού και μπορεί να φτιαχτεί σε 4 χρόνια.»
-«Το νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου αν και δεν έχει περιθώρια ανάπτυξης, θα είναι το κεντρικό του Νομού μέχρι την δημιουργία του νέου.»
-« Δεν είναι δυνατό να υπάρχουν 4 νοσοκομεία, επειδή το οδικό δίκτυο είναι σε άσχημη κατάσταση.»
– «οι Πιλότοι ίσως να είχαν σωθεί εάν έφευγαν αμέσως για τα νοσοκομεία του Ηρακλείου.»

radiolasithi.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook