Η πρώτη δραστηριότητα για την αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων για τη νέα χρονιά είναι η Ημερίδα Ορίων Κατηγοριών, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (05/01) στην 25άρα πισίνα του κολυμβητηρίου Χανίων.

Η ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει:

Συνεχίζεται η προετοιμασία της αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων με την Ημερίδα Ορίων Κατηγοριών που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Ιανουαρίου στο κολυμβητήριο Χανίων.

Πρόκειται για τους πρώτους αγώνες για το 2013 που θα φιλοξενηθούν στην 25άρα πισίνα και στους οποίους θα πάρουν μέρος όλα σχεδόν τα παιδιά που αποτελούν την αγωνιστική ομάδα του Ν.Ο.Χ.

Στόχος είναι να εξασφαλιστούν τα όρια αλλά και να διαφανεί πώς κυλάνε οι προπονήσεις για το Χανιώτικο συγκρότημα, το οποίο θέτει στην τελική ευθεία την προετοιμασία για το πανελλήνιο πρωτάθλημα, με τον προπονητή Κώστα Τζιλιβάκη να αναμένεται να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Αναλυτικά η αποστολή για τον Ν.Ο.Χ. είναι η εξής:
Σλέτνιοβ, Χαλκιαδάκης, Βουγιουκαλάκης, Καζάσης, Καλορμάκης, Λεδάκης, Λελάκης, Ματζοράκης, Φουντουλάκης, Μακρινάκης, Ντουσάκης, Κτενιαδάκης, Τρουλλινός, Κάχρης, Μαρακάκης, Πιταροκοίλης, Στόιτσος, Στέλιος Τρουλάκης, Γκαγκλάκης, Κολοκοτρώνης, Παπαδόπουλος, Ντουντουνάκη, Μυλωνάκη, Άννα Χατζηδάκη, Βασιλική Χατζηδάκη, Λελάκη, Αποστολάκη, Λαμπαρδάκη, Μποφίλη, Ντουσάκη, Φωκά, Καβαλιεράκη, Λελεδάκη, Ξανθουδάκη.