Νέα επιχείρηση ερευνών για τον εντοπισμό του αγνοουμένου ηλικιωμένου ξεκίνησαν νωρίς το πρωί αστυνομία πυροσβεστική και εθελοντές από τον ερυθρό σταυρό και πάντα με την βοήθεια του ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου της 3ης ΕΜΑΚ, την Κίρκη . Οι έρευνες σήμερα, ξεκίνησαν νωρίς το πρωί , από την είσοδο του Βενιζελειου και επεκτείνονται στην περιοχή της Φορτέτσας ενώ δυο ομάδες θα χτενίσουν για μια ακόμη φορά το αστικό περιβάλλον γύρω από την κατοικία του 78χρονου που εξαφανίστηκε από το σπίτι του στην οδό Κλεομένους, στην περιοχή Αγίου Ιωάννη Κνωσού, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Χθες το απόγευμα ερευνήθηκε μια πολύ μεγάλη περιοχή γύρω από το Βενιζέλειο νοσοκομείο που έφτασαν μέχρι το χείμαρρο της Κνωσού ενώ τα κλιμάκια σάρωσαν και τον περιβάλλοντα χώρο του νοσηλευτικού ιδρύματος καθώς ο άτυχος ηλικιωμένος πήγαινε συχνά εκεί για αιμοκάθαρση, χωρίς ωστόσο να βρεθεί κανένα ίχνος του.

Μια πληροφορία που έφτασε στην πυροσβεστική από μια γυναίκα που υποστήριξε ότι είδε τον ηλικιωμένο μέσα στο νοσοκομείο σήμανε συναγερμό και αναπτέρωσε προς στιγμήν τις ελπίδες για την οικογένεια του αγνοουμένου.

Δυστυχώς όμως οι έρευνα δεν απέδωσε καρπούς μεγαλώνοντας την αγωνία για την τύχη του 78χρονου. Ο ηλικιωμένος είναι ψηλός, αδύνατος, με μουστάκι και φοράει γυαλιά. Όταν χάθηκε φορούσε γκρι πουκάμισο, πράσινη ζακέτα, σκούρα γκρι φόρμα και αθλητικά παπούτσια.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook