Η σκέψη του Αλέξη Κούγια, προέδρου της Παναχαϊκής, να βρεθεί στην Ριζούπολη για να παρακολουθήσει την σημαντικότερη αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Απόλλωνα και Κόρινθο μόνο καλή δεν αποδείχτηκε καθώς δέχτηκε επίθεση από φιλάθλους των γηπεδούχων.

 

Ο γνωστός δικηγόρος σύμφωνα με ρεπορτάζ του sday.gr μόλις έκανε την εμφάνισή του στο γήπεδο της Ριζούπολης στο 10’ χτυπήθηκε από φιλάθλους του Απολλων μαζί με τον προπονητή της ομάδας Ηλία Φυντάνη. Οι δυο άνδρες που «κατασκόπευσαν» τον επόμενο αντίπαλο της Παναχαϊκής φυγαδεύτηκαν από τους αστυνομικούς από μια κλειστή θύρα που υπήρχε στην εξέδρα. Αφορμή για την επίθεση στον Κούγια αποτέλεσαν οι δηλώσεις που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα στις οποίες ανέφερε ότι ο Απόλλωνας είναι από τις βρώμικες ομάδες της κατηγορίας.

Για το θέμα αυτό μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ο πρόεδρος της Παναχαϊκής:

\”Ειδοποιήσαμε τη διοίκηση του Απόλλωνα ότι μαζί με τον Φυντάνη θα πηγαίναμε να δούμε το παιχνίδι. Μας είπαν ότι θα μας υποδεχτούν. Είχε αρχίσει το ματς, καθίσαμε στις θέσεις μας και δέχθηκα μια κλωτσιά στο κεφάλι. Γυρίζω και βλέπω έναν άνθρωπο με μούσι που είναι ο πρόεδρος της ομάδας, Βελλής.

Στη συνέχεια δέχθηκα και μια δεύτερη κλωτσιά από έναν εύσσωμο τύπο, ο οποίος ήταν ο Βενεδίκης. Μαζί ήταν και ο Συρίγος. Το σημαντικό είναι ότι φώναζαν «σκοτώστε τους, έτσι κι αλλιώς θα χάσουμε στην Πάτρα». Και οι δύο είμαστε βαριά χτυπημένοι. Του Φυντάνη έχει σκιστεί το πρόσωπό του. Θα προχωρήσουμε σε μηνύσεις. Έχουμε αναγνωρίσει τα άτομα. Παίζουμε την άλλη Τετάρτη στην Πάτρα.

Είναι κακό να συμβαίνει αυτό ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες. Κάνω έκκληση. Δεν συμβαίνει τίποτα για μας. Την Τετάρτη το παιχνίδι για μας θα είναι γιορτή και θα πανηγυρίσουμε την άνοδό μας. Να έρθουν όλοι στο γήπεδο. Επειδή θέλουμε να γιορτάσουμε την άνοδό μας ας έρθουν και οι φίλαθλοι του Απόλλωνα. Θα τους έχουμε κρατήσει το πέταλο. Ευτυχώς έχουμε γήπεδο 17.000 θεατών. Μόνο έτσι μπορείς να αντιδράσεις στην αλητεία. Είναι πολύ κακό να γίνονται από διοικούντες και όχι από φιλάθλους\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook