Ολοκληρώθηκαν οι εορταστικές εκδηλώσεις από το Δήμο Φαιστού μέσα στο κλίμα των ημερών έχοντας ετοιμάσει πλούσιες και φέτος δραστηριότητες με τη συμμετοχή των σχολειών της περιοχής. Μέσα σε μια γιορτινή διάθεση και σε ένα σκηνικό χαράς, με άρωμα Χριστουγέννων, οι μικροί μαθητές ηλικίας 4-12 ετών από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα είχαν την ευκαιρία να γεμίσουν τις φετινές γιορτές με χρώματα, μουσικές, κατασκευές και παραμύθια αλλά και με πολλά χαμόγελα.

Με αφορμή τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν σε σχολεία του Δήμου Φαιστού εντάσσονται σε μια σειρά δράσεων της Δημοτικής Αρχής σε συνεργασία με τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της περιοχής και ήταν αφιερωμένες στα μικρά παιδιά. Πολλές εκπλήξεις περίμεναν τους μικρούς μας φίλους για να διασκεδάσουν μέσω βιωματικών δραστηριοτήτων από ομάδες παιδικών εμψυχωτών.

Ο Δήμος Φαιστού ευχαριστεί ιδιαίτερα τους εκπαιδευτές Κουκουλάκη Άρτεμις, Σίσσυ Ποντίκη, Ελλη Μοτάκη, Σπυριδάκης Κωνσταντίνος, Καρακάση Ιωάννα, Χαλκιαδάκη Ελένη, Γιαννουλάκη Αγγελική, Leen Seurgnck και όλο τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα καθώς και τα σχολεία της περιοχής που φιλοξένησαν τις δραστηριότητες.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος η Δήμαρχος Φαιστού κ. Πετρακογιώργη αφού ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στις εκδηλώσεις υποσχέθηκε ότι θα συνεχιστούν στο μέλλον αντίστοιχες δράσεις από τη Δημοτική Αρχή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook