Σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης επέστρεψε στον Πλατανιά ο Γκαστόν Γκονζάλες τη Δευτέρα (07/01).

Αντίθετα θεραπεία ακολούθησαν οι Άλκης Δημήτρης, Γιάννης Ποτουρίδης, αλλά και ο Γιώργος Γιακουμάκης, που αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι της Κ20.

Η αποστολή της χανιώτικης ομάδας για το ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό θα αναχωρήσει την Τρίτη (08/01) το απόγευμα. Από την Πέμπτη (10/01) θα υπάρξει αναχώρηση με τελικό προορισμό την Κομοτηνή, για το ματς του Σαββάτου (12/01) με τον Πανθρακικό.

Η επίσημη ενημέρωση:

«Με τον Γκαστόν Γκονζάλες να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα και τους Γιώργο Γιακουμάκη, Άλκη Δημήτρη και Γιάννη Ποτουρίδη να ακολουθούν θεραπεία, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, η προπόνηση της ομάδας του Πλατανιά, υπό τις οδηγίες του Άγγελου Αναστασιάδη και των συνεργατών του, Λεωνίδα Δημητρακόπουλου και Απόστολου Τερζή.

Η αποστολή του Πλατανιά για τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο (Τετάρτη 9/1/2013, 20.00) θα ανακοινωθεί αύριο, Τρίτη, μετά την προπόνηση, που έχει προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι, στα Περιβόλια.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας η ομάδα θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα, όπου θα διανυκτερεύσει την Τρίτη και την Τετάρτη (μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό) και το πρωί της Πέμπτης 10 Ιανουαρίου θα μεταβεί αεροπορικώς στην Αλεξανδρούπολη και από εκεί οδικώς στην Κομοτηνή για τον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανθρακικό, το Σάββατο 12 Ιανουαρίου (17.15), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2012 – 2013.

Σημειώνεται ότι η ομάδα του Πλατανιά αναμένεται στα Χανιά την Κυριακή 13 Ιανουαρίου, μέσω Θεσσαλονίκης.»

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook