Τον Μάιο ξεκινάει η σταδιακή παράδοση των πρώτων κατοικιών του έργου της Morfi Islands στην Κρήτη.
Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για 39 παραθεριστικές ή μόνιμες κατοικίες σε μια έκταση 10 περίπου στρεμμάτων στη Γεωργιούπολη του Νομού Χανίων, του κατασκευαστικού ομίλου Morfi.

Το έργο όπως αναφέρει η γενική διευθύντρια της Morfi Islands, Έλενα Δήμου, είναι \”παιδί\” της οικονομικής κρίσης από όλες τις απόψεις καθώς μικρές κατοικίες 1 ή 2 υπνοδωματίων, με τζάκι, θέσεις στάθμευσης και αποθηκευτικούς χώρους, πωλούνται σε τιμές που ξεκινούν από 85.000 ευρώ. Όλες οι κατοικίες έχουν προδιαγραφές ΕΟΤ.

Το έργο είναι σε συνέχεια του παραδοσιακού παλιού οικισμού της Εξώπολης. Όλες οι κατοικίες έχουν θέα σε θάλασσα και παρακείμενους καταπράσινους λόφους. Ο παραθεριστικός οικισμός βρίσκεται σε απόσταση 1,5 χλμ. από την παραλία της Γεωργιούπολης, 25 χλμ. από τα Χανιά και 35 χλμ. από το αεροδρόμιο των Χανίων.

\"\"

Στους κοινόχρηστους χώρους και υπηρεσίες, όπως αναφέρεται στην παρουσίαση, περιλαμβάνονται χώρος 24ώρης υποδοχής και εξυπηρέτησης των πελατών, βιβλιοθήκη, παντοπωλείο, μαγειρείο, καφέ – μπαρ, πισίνα με \”pool bar\”, σάουνα, πλυντήρια – σιδερωτήρια, ιατρείο με 24ώρη εξυπηρέτηση και παιδική χαρά.

Σημειώνεται ότι ο όμιλος Morfi αποτελείται από τέσσερις θυγατρικές εταιρείες με ενεργή παρουσία σε Ελλάδα και Ρουμανία. Οι δραστηριότητες του στην Ελλάδα καλύπτουν την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και διάφορα νησιά.

Ιnfo
Για την Εταιρία www.morfiislands.com
Για τις κατοικίες στην Κρήτη www.morfiislands.com/en/buy-house-crete-island

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook