Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με τον «Δράκο» της Πάρου που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα. Το ανθρωπόμορφο τέρας που δε δίστασε να πολτοποιήσει το κεφάλι της 15χρονης Μυρτούς, μετά από το σίριαλ αναφορικά με την ηλικία του, όπου προσπάθησε να πείσει τις αρχές ότι είναι ανήλικος, με εντολή εισαγγελέα θα δικαστεί τελικά ως ενήλικος, -αφού τα στοιχεία των Αρχών είναι ατράνταχτα -αντιμετωπίζοντας την ποινή των ισοβίων.

Την ίδια ώρα η Μυρτώ δίνει μάχη για τη ζωή και κατάφερε να σηκωθεί από το κρεβάτι, γεμίζοντας μετά από πολλούς μήνες, με χαμόγελα αισιοδοξίας τους γιατρούς και τους γονείς του.

Ο αδίστακτος Πακιστανός έξι μήνες μετά την προφυλάκισή του για τη σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης της οποίας προσπάθησε με μία πέτρα να της διαλύσει το κεφάλι, έχει μεταφερθεί πλέον στις φυλακές Γρεβενών.

Σύμφωνα με την Espresso κρατείται μαζί με τον βιαστή της Ξάνθης, όπως και άλλους κατηγορούμενους για σεξουαλικά εγκλήματα σε ειδική πτέρυγα.

Ο πρόεδρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων Αυλώνας, Σπύρος Κράκιτσος, υποστηρίζει πως όταν πήγε στη φυλακή «δεν τον ήθελαν ούτε οι συμπατριώτες του. Απειλούσαν να τον λιντσάρουν, καθώς θεωρούσαν ότι με την πράξη του πρόσβαλε τον λαό τους».

Ενώ, προσθέτει πως από την πρώτη στιγμή που πήγαν εκεί ο Πακιστανός και ο δολοφόνος της Ξάνθης, η παρουσία τους προκάλεσε την οργή των υπολοίπων.

«Πλέον κρατούνται σε ειδική υποπτέρυγα, μαζί με κατάδικους για σεξουαλικά εγκλήματα, οι οποίοι βρίσκονται εκεί υπό τον φόβο βίαιων αντιδράσεων από τους άλλους φυλακισμένους. Τρώνε και προαυλίζονται μόνοι τους, μακριά από τους άλλους φυλακισμένους».


protothema.gr