Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των εργαζομένων στον Δήμο Πλατανιά, πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πλατανιά στο Γεράνι.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά , Ιωάννης Μαλανδράκης , ευχήθηκε στους εργαζομένους να έχουν ένα δημιουργικό και παραγωγικό έτος, με υγεία,  επισημαίνοντας για ακόμη μία φορά ότι θα βρίσκεται στο πλευρό τους, για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που προκύπτουν, όπως έμπρακτα το έχει κάνει η Δημοτική Αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο έως και σήμερα..

Ο κ. Μαλανδράκης , τόνισε πως, “..παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας και κυρίως η Τοπική Αυτοδιοίκηση, , η Δημοτική Αρχή του Δήμου Πλατανιά καταβάλει κάθε προσπάθεια για την υλοποίηση των στόχων της σε όλα τα επίπεδα και όλους τους τομείς ,για την επίλυση των προβλημάτων των πολιτών, δίνοντας προτεραιότητα σε θέματα κυρίως πρόνοιας, παιδείας αλλά και έργων υποδομής για τον Καλλικρατικό Δήμο Πλατανιά..”.

Στους εργαζόμενους, ευχήθηκαν επίσης, οι επικεφαλείς των Δημοτικών Παρατάξεων,κ.Βολάνης Μανούσος & ο κ. Κουκουνάκης Μιχαήλ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook