Το ξενοδοχείο KNOSSOS BEACH με αφορμή την επίσκεψη διεθνούς ομάδας επαγγελματιών από το χώρο του ελαιολάδου, διοργανώνει εκδήλωση στο εστιατόριο SWELL restaurant για την ανάδειξη – προώθηση του, με τη συμμετοχή και υποστήριξη του κορυφαίου Έλληνα σεφ Λευτέρη Λαζάρου και του Γιάννη Μάργαρη.

Η εκδήλωση συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα σήμερα Κυριακή όπου στις 11.00 οι σεφ θα παρουσιάσει την παρασκευή του γλυκού Μούς σοκολάτας με κρέμα ελαιολάδου.

Τιμή μενού ανά άτομο 30 € , Με ποτά 35 €