Ο Τσιντί Ονιέμα αναμένεται την Τρίτη (15/01) στα Χανιά για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας στον Πλατανιά.
Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα από την Κύπρο οι συζητήσεις για την αποδέσμευσή του από την κυπριακή ομάδα έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα, αφού και ο Νιγηριανός επιθετικός προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη χανιώτικη ομάδα δεν διεκδίκησε τα οφειλόμενα. 
Ο Τσιντί φόρεσε το περασμένο Σάββατο (12/01) απέναντι στην ΑΕΚ Λάρνακας για τελευταία φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού και πλέον προβάρει τα \”ερυθρόλευκα\” του Πλατανιά, ο οποίος τον \”άρπαξε\” μέσα από τα χέρια της Αλκής.
Αναλυτικά το δημοσίευμα του balla.com.cy από την Κύπρο:

\”Στην Ελλάδα και τον Πλατανιά θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο Τσιντί. Μπορεί πίσω από την επιθυμία του για αποχώρηση από τον Ολυμπιακό να είχαν ακουστεί αρκετές κυπριακές ομάδες, αλλά ο Νιγηριανός επιθετικός θα συνεχίσει τελικά στην Σούπερ Λίγκα και σε μία ομάδα με σημαντικές πιθανότητες να παραμείνει στην κατηγορία.

Ο Τσιντί αγωνίστηκε για τελευταία φορά με τη φανέλα του Ολυμπιακού το Σάββατο στην ήττα από την ΑΕΚ στο ΓΣΠ. Η συμφωνία για την αποδέσμευσή του έγινε σε καλό κλίμα και σ\’ αυτό βοήθησε και το γεγονός ότι ο παίκτης αποχωρεί, χωρίς να διεκδικεί τα οφειλόμενα! Είναι, δε, χαρακτηριστική η παρουσία του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των \”μαυροπράσινων\” το βράδυ της Δευτέρας.

Μία σημαντική απώλεια για την ομάδα της Λευκωσίας, η οποία όμως έχει δείξει ότι μπορεί να ξεπερνά όλα τα εμπόδια και μέχρι τώρα έχει αποδείξει ότι παρά τα οικονομικά προβλήματα \”χτυπάει\” με αξιώσεις την \”οχτάδα\”, προκειμένου να σωθεί χωρίς να μπλέξει στο γκρουπ της διαβάθμισης.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook