Επαναλαμβάνοντας διαρκώς πως ‘’δεν πουλά ανθρώπους’’ ο Ν. Αναστόπουλους μίλησε για όλους –ή σχεδόν όλους- και για όλα στον Βασίλη Σκουντή και στην εκπομπή PRESSING της Τηλεόρασης CRETA. Ήταν η πρώτη συνέντευξη Αναστόπουλου μετά την αποχώρηση του από το Ηράκλειο, με τον Έλληνα προπονητή να αναδιπλώνεται όσον αφορά τους λόγους της αποχώρησης του, ενώ ούτε λίγο, ούτε πολύ είπε πως θα επιστρέψει στο μέλλον στους ασπρόμαυρους. 

Tα κυριότερα σημεία της συνέντευξης: 

Για τη σχέση του με τον ΟΦΗ

«Δέθηκα με τον ΟΦΗ όσο με καμία άλλη ομάδα που έχω δουλέψει ως προπονητής, πάντα θα είμαι κοντά της. Η σχέση μου με την ομάδα δεν ήταν επαγγελματική, ήταν πρωτίστως συναισθηματική.»

Για τις προτάσεις που απέρριψε όσο ήταν στον ΟΦΗ

«Στη Β’ Εθνική δέχτηκα πρόταση από ομάδα της Super League αλλά έμεινα στον ΟΦΗ. Το γνωρίζει ο Μαχλάς. Το καλοκαίρι δέχτηκα ξανά πρόταση αλλά παρέμεινα. Εγώ δεν πουλάω ανθρώπους.

Για τους λόγους της αποχώρησης του 

«Οι άνθρωποι που είναι στην ομάδα ξέρουν τους πραγματικούς λόγους που έφυγα. Δεν ξύπνησα ένα πρωί και είπα φεύγω. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο στον Ν. Μαχλά. Μπορεί να είμαι κακός προπονητής, να είμαι παλιοχαρακτήρας, να είμαι κωλόπαιδο, αλλά ανθρώπους δεν πουλάω, ειδικά φίλους μου όπως ο Μαχλάς. 
Δεν έφυγα για οικονομικούς λόγους. Αν πω κάτι τέτοιο να πέσει φωτιά να με κάψει. Τα προβλήματα τα ήξερα και στη Β’ Εθνική ήταν περισσότερα. Ενοχλούμαι όταν θέλουν να μου πουν κάτι κει δεν μου το λένε ευθέως. Μετά τον Πανθρακικό άρχισαν να λένε «η Διοίκηση στηρίζει τον Αναστόπουλο» και τέτοια. Ποια Διοίκηση, δεν υπάρχει Διοίκηση. 
Ο Αναστόπουλος στηρίζει τη Διοίκηση. Χαλάστηκα. Κι όταν χαλαστώ υπάρχει πρόβλημα.»

Το όραμα του για τον ΟΦΗ

«Ο ΟΦΗ πριν ξεκινήσουν τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα -την τελευταία δεκαετία δηλαδή- πάντα πρωταγωνιστούσε σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Ο στόχος μας εμένα και του Νίκου Μαχλά ήταν να γίνει οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ για να χτίσουμε μια νέα ομάδα.»

Για την οικογένεια Βαρδινογιάννη 

«Η εποχή Βαρδινογιάννη έχει τελειώσει. Είδα με τα μάτια μου την τελευταία τριετία ότι το κεφάλαιο έχει κλείσει. Η ομάδα έχει περάσει στα χέρια των φιλάθλων και κάποιων ανθρώπων που αυτήν την ώρα δε συμμετέχουν στο διοικητικό κομμάτι»

Για τον κόσμο και τα σημερινά δεδομένα 

«Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι απαιτητικός. Έχει πάντα στο μυαλό του τι ήταν ο ΟΦΗ, αλλά αυτό είναι άδικο για την τωρινή κατάσταση. Κι εγώ ήμουν κάποτε…σημασία έχει τι είμαι τώρα που δεν μπορώ να παίξω.»

Για τους μεταγραφικούς στόχους και τον Σίστις 

«Για τον Ατρόμητο δεν υπάρχει θέμα Σίσιτς. Εγώ με το Μαχλά τον έφερα στο Ηράκλειο. Εγώ τον τιμώρησα και δεν υπάρχει περίπτωση να αποκτηθεί παίκτης που είναι στο ρόστερ του ΟΦΗ, δεν πρόκειται να ακουμπήσω κανέναν.»

flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook