Ακούστε ζωντανά των Αντώνη Νομικό και τον Λευτέρη Κουρκουλό μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 Δ. Κρήτης στους 97.0fm ή από την ηλεκτρονική διεύθυνση:

http://antennadk.listen2myradio.com/

Κάθημερινά από τις 8 το πρωί έως τις 10 σας σερβίρουν ένα πλήρες πρωινό.

Η εκπομπή συμπληρώνει φέτος 12 χρόνια ζωής και είναι η μακροβιότερη στο χώρο του τοπικού ραδιόφωνου με ειδήσεις, σχόλια συνεντεύξεις και ρεπορτάζ που έχουν ως βασικό άξιο την τοπική ειδησεογραφία και επικαιρότητα.

Μέσα από την δική τους ματιά ο εμπειρότερος (Αντώνης Νομικός) και ο νεότερος Λευτέρης Κουρκουλός δίνουν το στίγμα των ειδήσεων από όλη την Κρήτη με έμφαση τα Χανιά και το Ρέθυμνο προβάλλοντας παράλληλα τα έντυπα του τοπικού τύπου καθώς και τα οργανωμένα ειδησεογραφικά πόρταλ.

Κάθε μισή ώρα ο σταθμός μεταδίδει σύντομα δελτία ειδήσεων από τον Βήμα fm ενώ τον κεντρικό έλεγχο του ήχου έχουν η Άρια Λιανιδάκη και η Χριστίνα Τσουγκαράκη.

Κάθε Δευτέρα στις 09:30 ο οικονομικός σύμβουλος Παναγιώτης Μπατσαριτσάκης δίνει πολύτιμες συμβουλές ενώ σε καθημερινή βάση από τις 9:50 – 10:00 ο Αντώνης Νομικός «σκοράρει» στα Κρητικά γήπεδα μέσα από την αθλητική ενημέρωση.

Η πρωινή παρέα κρατάει συντροφιά στους φίλους του ραδιόφωνου που έχουν «καρφωμένη» την βελόνα τους στους 97.0Fm.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook