Με επιβλητικό τρόπο πέρασε από το Νιο Χωριό ο Παγχανιακός, που επιβλήθηκε στο ντέρμπι του Τιτάν με 5-2.

Με τους νεοαποκτηθέντες Ποντικάκη και Ξηρουχάκη να βοηθάνε σημαντικά η ομάδα της Νέας Χώρας πήρε τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους που προηγήθηκαν στο 12’ με τον Παπασταματάκη, αλλά από «ασίστ» του Κόσεκ οι Στραταριδάκης (14’) και Κυριακίδης (24’) ανέτρεψαν γρήγορα το σκορ. Στο 37’ ο Γιούλας πέτυχε το 1-3 και λίγο αργότερα ο Φραγγεδάκης είχε δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι μείωσαν με πέναλτι του Β. Ορφανουδάκη στο 62’ (το κέρδισε ο Καραγιαννάκης) και είχαν ευκαιρία για την ισοφάριση με τον Παπασταματάκη, αλλά ο Γιούλας με δυο γκολ στο 75’ και στο 78’ «σφράγισε» το θρίαμβο της ομάδας του, φτάνοντας τα 16 γκολ στο πρωτάθλημα. Ο Τιτάν ζήτησε πέναλτι στο 42’ για χέρι, αν και αναφέρει ότι η διαιτησία του Βαμιανάκη και των βοηθών του ήταν πολύ καλή.

Μόνο το γκολ έλειψε από το Άμιλλα-Άρης (0-0), αφού χάθηκαν πολλές ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλές στιγμές με τους Νικολαντωνάκη (25’) και Χατζημαρινάκη (45’), ενώ η ομάδα του Μοδίου-Γερανίου απώλεσε σπουδαίες ευκαιρίες στην επανάληψη για να πάρει τη νίκη. Στο 70’ ο Καραγιαννάκης απέκρουσε το πέναλτι του Παγωνάκη και δυο λεπτά μετά ο ίδιος με τα ακροδάκτυλα απέκρουσε με τη βοήθεια του δοκαριού την προσπάθεια του Αγγ. Σωφρόνογλου, με τον Δ. Βουρδουμπά να μην μπορεί να σκοράρει στη συνέχεια. Οι Κυτάκης (73’) και Παγωνάκης (93’) έχασαν ακόμα δυο ευκαιρίες για τους γηπεδούχους.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook