Ισχυρό σοκ αποτελεί για τον Πλατανιά η είδηση του αποκλεισμού του Τσιγκόζι Ουντότζι από το παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για νέο φραστικό επεισόδιο μεταξύ του Άγγελου Αναστασιάδη και του Νιγηριανού επιθετικού, το οποίο δεν αποκλείεται να οδηγήσει και στην αποχώρησή του από τους «ερυθρόλευκους», παρότι πρόκειται για έναν από τους καλύτερους παίκτες στο φετινό πρωτάθλημα!

Εκτός αποστολής έμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι ο Κένταλ Ουκάρ, κάτι που σημαίνει ότι μάλλον θα επιβεβαιωθούν οι φήμες για τέλος της συνεργασίας του με τον Πλατανιά.

Ο προπονητής της χανιώτικης ομάδας άφησε εκτός και τον Γιώργο Λαζαρίδη, παίρνοντας σαν δεύτερο τερματοφύλακα τον Βιτάλι Ζάλουντοκ, ενώ στα Χανιά παρέμειναν και οι Χουάν Αγκιλέρα, Γιώργος Γιακουμάκης και Άλκης Δημήτρης, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Για πρώτη φορά συμμετέχει ο Τσιντί Ονιέμα, που δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο στο Περιστέρι. Ο Νιγηριανός με το πορτογαλικό διαβατήριο επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο 35.

Ο Αναστασιάδης επέλεξε στην αποστολή, που βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, τους: Αναστασάκο, Αργυρόπουλο, Γκονζάλες, Δέντσα, Ζάλουντοκ, Κανακούδη, Κηπουρό, Κουρτεσιώτη, Μαραγκουδάκη, Μαρτσάκη, Μιρτσέτα, Ναζλίδη, Ντόε, Παληγεώργο, Ποτουρίδη, Τέτε, Τζανή, Τσιντί, Τσοντάκη.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook