Αυτή τη φορά ο Γιώργος Τσαγκαράκης είχε άξιο συμπαραστάτη άλλον Παλαθούρα, τον Παναγιώτη, με αποτέλεσμα ο Φωστήρας να πάρει ένα σπουδαίο «τρίποντο» στον Αλικιανό επί του Χάλη.

Με δυο γκολ του έμπειρου επιθετικού (47’ από φάουλ του Π. Παλαθούρα και 70’ με πέναλτι) και ένα του παίκτη-προπονητή (20’) η ομάδα των Αγίων Σαράντα κέρδισε με 3-2 και βρέθηκε στη 2η θέση, μαζί με τη Θύελλα. Για τον Χάλη, που υποστηρίζει ότι στο πέναλτι είχε προηγηθεί επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα τα γκολ πέτυχε ο Κοπάτσι (55\’ και 80\’).

Η ομάδα των Καλάθενων γνώρισε την ήττα στη Σούδα από τον Απόλλωνα με 2-1, με τον Ζερβουδάκη, όπως και απέναντι στη Δάφνη, να δίνει τη λύση με το γκολ του στο 88’. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 15’ με τον Χαιρετάκη, για να ισοφαρίσει σχεδόν άμεσα ο Κορναράκης (20’). Στο 75\’ αστόχησε σε πέναλτι ο Σολανάκης.

Το ΙΝΚΑ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ τελικά κατάφερε να πάρει τη σημαντική νίκη απέναντι στον Νέο Αστέρα με 2-1. Ο Κατωτικίδης σκόραρε για ακόμα μια φορά το τελευταίο διάστημα, στο 60’, ενώ στο 80’ ο Γιαννόπουλος πέτυχε το νικητήριο γκολ. Για τους φιλοξενούμενους είχε ανοίξει το σκορ στο 30\’ ο Μόσχος.

Μεγάλο «διπλό» παραμονής πανηγύρισε στη Μοναχή Ελιά η ΑΕΚ Χανίων με πρωταγωνιστή τον Σταμπουλή, απέναντι στους Νέους Χανίων με 4-2. Ο πρώτος σκόρερ του «δικεφάλου» σκόραρε στο 7’ με κεφαλιά (από κόρνερ του Μαθιουδάκη), στο 14’ με σουτ (από νέα ασίστ του Μαθιουδάκη) και στο 30’ με κεφαλιά. Ενδιάμεσα στο 23’ ο Πολυχρονάκης με ψηλοκρεμαστό πλασέ είχε κάνει το 0-3.

Οι Νέοι είχαν δοκάρι με τον Αγγελάκη στο 49’ και μείωσαν με τον ίδιο στο 72’. Στο 85’ ο Μουτσάνγκι μείωσε σε 2-4 και στην εκπνοή ο ίδιος είχε την ευκαιρία για το 3-4 αλλά ο Σφακιωτάκης απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε (το είχε κερδίσει ο Κοκάκης).

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook