Η καλή εικόνα που έδειξε ο Πλατανιάς στο Περιστέρι δεν ήταν αρκετή για να του δώσει το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ατρόμητο.
Το συγκρότημα του Νίκου Αναστόπουλου πήρε τη νίκη με 1-0, με τον Μπρίτο να σκοράρει στο 38\’ στη μοναδική επίσκεψη των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο στα \”καρέ\” του Κηπουρού, που φέρει ευθύνη για το γκολ.
Το γκολ για τον Πλατανιά δεν ήρθε στις προσπάθειες του Ναζλίδη και παρά την πίεση στο δεύτερο ημίχρονο δεν μπόρεσε να αλλάξει κάτι στο παιχνίδι.
Ντεμπούτο με τα ερυθρόλευκα έκανε ως αλλαγή ο Τσιντί Ονιέμα.

Ο Πλατανιάς μπήκε πιο καλά στον αγωνιστικό χώρο και βρέθηκε αρκετές φορές κοντά στην εστία του Ιτάνζ. Μάλιστα στο 14\’ ο Ναζλίδης επιχείρησε το σουτ από δύσκολη θέση με τον γκολκίπερ του Ατρόμητου να αποκρούει σε κόρνερ. 

Στο 23\’ ο Μακεδόνας επιθετικός βρέθηκε στο έδαφος μετά το μαρκάρισμα του Γιαννούλη αλλά ο Ιωαννίδης έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι.

Ο Ατρόμητος ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη φάση που δημιούργησε. Στο 38\’ ο Επστάιν εκτέλεσε το φάουλ, ο Κηπουρός έκανε άστοχη έξοδο και ο Μπρίτο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Με το… καλημέρα στο β\’ μέρος ο Ναζλίδης έκανε το σουτ και ο Ιτάνζ βρήκε τη μπάλα όσο χρειαζόταν για να αποκρούσει σε κόρνερ. 

Στο 49\’ η κεφαλιά του Κούτσι πέρασε άουτ, μετά από τη σέντρα του Σκόνδρα, ενώ το σουτ του Τέτε κατέληξε στην αγκαλιά του Ιτάνζ στο 52\’.

Στο 57\’ το σουτ του Μιρτσέτα και στο 66\’ αυτό του Αναστασάκου δεν είχαν τύχη με τη μπάλα να φεύγει άουτ. 

Στο 84\’ ο Κηπουρός, για δεύτερη φορά στο παιχνίδι, βγήκε αρκετά μέτρα έξω από την εστία του για να προλάβει σωτήρια και να διώξει μπροστά από τον Κούτσι.

Ατρόμητος (Νίκος Αναστόπουλος): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Ταυλαρίδης, Γιαννούλης, Δημούτσος, Μπρίτο (67’ Καραγκούνης), Ιγκλέσιας, Επστάιν (86\’ Νάστος), Σουμπίνιο (65’ Πίτου Γκαρσία), Κούτσι. 
Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Τζανής, Ποτουρίδης, Δέντσας, Αναστασάκος (77’ Κουρτεσιώτης), Ναζλίδης, Μαραγκουδάκης (60’ Τσιντί), Τέτε, Μιρτσέτα (76’ Γκονζάλες).


Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook