Δυσοίωνο είναι το μέλλον των Λόρενς Ντόε και Σαλόζε Τσιγκόζι Ουντότζι στον Πλατανιά.

Το τελευταίο περιστατικό στην προπόνηση με τον Άγγελο Αναστασιάδη φαίνεται ότι θα στοιχίσει στους δυο Αφρικανούς ποδοσφαιριστές.

Με βάση την πληροφόρηση που έχουμε στις έντονες παρατηρήσεις του Μακεδόνα προπονητή στον Ντόε μπήκε στη… μέση ο Ουντότζι με σκοπό να προστατεύσει τον επιστήθιο φίλο του.

Η λεκτική διαμάχη που είχε ξανά με τον προπονητή του ο Νιγηριανός τον έφερε εκτός αποστολής από το ματς με τον Ατρόμητο και απ’ ότι φαίνεται και εκτός ομάδας, αφού και στο παρελθόν ο Αναστασιάδης έχει δείξει ότι δεν σηκώνει… μύγα στο σπαθί του.

Ωστόσο φαίνεται να υπήρξε συνέχεια στο θέμα, αφού ο αποκλεισμός και του Ντόε από την 18άδα του παιχνιδιού στο Περιστέρι, δείχνει ότι και το κλίμα για τον θηριώδη αμυντικό είναι βαρύ.

Όλα αυτά μένει να φανεί αν επιβεβαιωθούν και επίσημα, αφού πρόκειται για δύσκολες αποφάσεις για τη διοίκηση του Πλατανιά.

Ο Ουντότζι είναι από τους καλύτερος παίκτες στο φετινό πρωτάθλημα και ο Ντόε έχει πραγματοποιήσει θετικές εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα, με αποκορύφωμα το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Από το περιβάλλον του Ουντότζι γίνεται λόγος για παρεξήγηση, αλλά φαίνεται ότι υπάρχει σοβαρό θέμα, μιας και ήταν το δεύτερο περιστατικό μέσα σε ενάμιση μήνα.

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook