Όλα έγιναν στο παγκρήτιο στα 26 πρώτα λεπτά της συνάντησης του Εργοτέλη με τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς, πήρε το ντέρμπι και βρέθηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι κιτρινόμαυροι προηγήθηκαν νωρίς, μόλις στο 15\’ τέρμα του Γκαντιάγκα. Η απάντηση της ομάδας του Αγρινίου ήταν άμεση, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φαβάλι. Ο Εργοτέλης πήρε όμως άμεσα νέο προβάδισμα στο σκορ με εντυπωσιακό γκολ του Ρομάνο, ο οποίος πλήγωσε τον πρώην προπονητή του.

Την ίδια ώρα οι φίλοι του Εργοτέλη δε φαίνεται να ξέχασαν τον Νίκο Καραγεωργίου, τον οποίο αποδοκίμασαν έντονα, αφού έχουν χρεώσει στον Καβαλιώτη προπονητή τον υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία. 

Εργοτέλης (Σίνισα Γκόγκιτς): Αθανασίου, Πίτσος, Τζανακάκης, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Ρομάνο, Μπουχαλάκης, Γκαντιάγκα (69\’ Eυαγγέλου), Χαντί, Λαμπίν (58\’ Ουέλινγκτον), Ζάχορα (81\’ Κοζορώνης).

Παναιτωλικός
(Νίκος Καραγεωργίου): Τακίδης, Αραμπατζής, Κούσας, Ιωάννου, Σίλβα Ζούνιορ, Μελισσάς (83\’ Κουτσοσπύρος), Ιορδανίδης (62\’ Πασάς), Καμαρά, Φαβάλι, Μπόγιοβιτς (62\’ Γιάνεφ), Γκόλιας.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook