Καταπληκτικό παιχνίδι έγινε στο Εθνικό Στάδιο Χανίων για τη φάση των \”8\” του Κυπέλλου ΕΠΣΧ.
Δύο από τις ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα στην Α\’ ΕΠΣΧ (θα αναμετρηθούν και το Σάββατο), Ιωνία 2000 και Ίκαρος Μουρνιών, διεκδίκησαν το τελευταίο… εισιτήριο για την ημιτελική φάση. 
Τελικά οι γηπεδούχοι ήταν πιο εύστοχοι στα πέναλτι και πήραν την πρόκριση, χάρη στην απόκρουση του τερματοφύλακα τους Χριστουλάκη στην εκτέλεση του αρχηγού των φιλοξενούμενων Δασκαλάκη. 
Στο 25\’ ο μεγάλος άτυχος του παιχνιδιού (τραυματίστηκε σοβαρά στον αστράγαλο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο) Μιχαλέφσκι έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, για να ισοφαρίσει με πέναλτι στο 30\’ ο Τόλιας. 
Ο ίδιος παίκτης, που είναι γέννημα-θρέμμα του συλλόγου από το Πασακάκι, σκόραρε και στο 41\’ κόντρα στην πρώην ομάδα του για το 2-1. 
Στην επανάληψη ο Ίκαρος έφτασε στην ανατροπή με τον νεαρό Λέττα να σκοράρει στο 77\’ στην πρώτη του εμφάνιση μετά την επιστροφή του από την Κ20 του Πλατανιά και τον Λιονάκη στο 89\’.
Το γκολ αυτό όμως δεν ήταν αρκετό να δώσει την πρόκριση στους φιλοξενούμενους, αφού στο 93\’ από φάουλ του Τόλια ο Κουνέτας με κεφαλιά έστειλε το ματς στην παράταση.
Εκεί η κούραση των δυο ομάδων ήταν εμφανής και οι φάσεις λιγοστές μπροστά από τις δυο εστίες. Δεν έληψε ούτε από την ημίωρη παράταση η άτυχη στιγμή, αφού στο 94\’ τραυματίστηκε ο Μπάτζιο, που μεταφέρθηκε με διάσειση στο νοσοκομείο.
Η σειρά των πέναλτι
Χριστόπουλος 0-1
Γιανολάρης 1-1
Λέττας 1-2
Μεζαρτζόπουλος 2-2
Μιχαλακόπουλος 2-3
Καβρουλάκης 3-3
Δασκαλάκης απέκρουσε ο Χριστουλάκης
Τόλιας 4-3
Πενταράκης 4-4
Χαλκιαδάκης 5-4

\"\"


Στους \”4\” θα παίξουν σε νοκ-άουτ παιχνίδια Ασπίδα-Κισσαμικός και Μινώταυρος-Ιωνία 2000.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook