Την Τρίτη 22 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Αποκορώνου παρουσία του Δημάρχου κ. Μαρκάκη, του Αντιπεριφεριάρχη Χανίων κ. Απόστολου Βουλγαράκη, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, των συμβούλων τοπικών κοινοτήτων, των συνεργατών και των υπαλλήλων του Δήμου.

Πριν την κοπή της πίτας, ο Δήμαρχος ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και έπειτα αναφέρθηκε στις προσπάθειες του Δήμου για την ανάπτυξη του τόπου παρά τις δυσμενείς οικονομικές συγκυρίες.

Μίλησε για τα μεγάλα έργα ανάπτυξης που έχουν δημοπρατηθεί και βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στην ευρύτερη περιοχή του Αποκόρωνα και αναφέρθηκε στον Βιολογικό καθαρισμό της Γεωργιούπολης, ο οποίος πρόσφατα απεντάχθηκε από την χρηματοδότηση ΕΣΠΑ, τονίζοντας ότι η απένταξη έγινε στα πλαίσια μιας οριζόντιας περικοπής χρηματοδότησης έργων λόγω κρίσης.

Ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί απο τον επικεφαλή μείζονος αντιπολίτευσης κ. Χαράλαμπο Κουκιανάκη και τον εκπρόσωπο των υπαλλήλων κ. Ματθαίο Σταυρουλάκη.

Τέλος τον λόγο πήρε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Απόστολος Βουλγαράκης ο οποίος επίσης μίλησε για την έλλειψη πόρων και τις προσπάθειες που γίνονται για την εξοικονόμηση χρημάτων, ώστε να διατεθούν για σημαντικά έργα, και τόνισε την σημασία και το μέγεθος του Βιολογικού καθαρισμού της Γεωργιούπολης, όχι μόνο για την Γεωργιούπολη αλλά και για την ευρύτερη περιοχή και διαβεβαίωσε ότι το έργο θα υλοποιηθεί με την στήριξη της περιφέρειας Κρήτης και του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρου Αρναουτάκη.

Μετά την κοπή της πίτας, ακολούθησε κέρασμα από τον Δήμο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook