Παρόλο που θα βρει απέναντί του μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας ο Πλατανιάς είναι «καταδικασμένος» να πάρει αποτέλεσμα, ειδικά μετά την νίκη της ΑΕΚ επί του ΟΦΗ.

Το συγκρότημα του Άγγελου Αναστασιάδη αγνοεί τη νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια, με αποτέλεσμα να βρίσκεται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού.

Από την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης προέρχεται από τρεις σερί νίκες για το πρωτάθλημα, αν και εκτός έδρας δεν τα πάει καλά. Τελευταία του ήττα ήταν αυτή από τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» στις 15 Δεκεμβρίου 2012 με 2-0.

Για τη χανιώτικη ομάδα θα απουσιάσει ο τραυματίας Αγκιλέρα, ενώ δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει ακόμα το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, Μαρσέλο Λαμπάρθε. Η αποστολή δεν γνωστοποιήθηκε αλλά ο έμπειρος τεχνικός της χανιώτικης ομάδας υπολογίζει στους Κηπουρό, Ζάλουντοκ, Λαζαρίδη, Αργυρόπουλο, Τζανή, Ποτουρίδη, Κανακούδη, Κουρτεσιώτη, Δημήτρη, Καστέλς, Στόλερ, Τέτε, Κάλαϊτζιτς, Δέντσα, Μιρτσέτα, Γκονζάλες, Μαραγκουδάκη, Μαρτσάκη, Ναζλίδη, Τσιντί, Αναστασάκο.

Με 19 παίκτες βρίσκεται στα Χανιά η ομάδα της Τρίπολης, στην αποστολή της οποίας βρίσκονται οι:

Φούλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Γιαλούσης, Πιπίνης, Σανκαρέ, Καστέλς, Ρούσσης, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Αλβάρεζ, Σέτι, Ναβάρο, Φραγκουλάκης, Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Έγκον, Κάφα, Περόνε.


Λευτέρης Αντωνακάκης

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook