Στο πένθος βυθίστηκε ο δικηγορικός κόσμος και η κοινωνία των Χανίων απο τον απρόσμενο χαμό του γνωστου και αγαπητού δικηγόρου Σπύρου Καψωμένου, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα χθες το μεσημέρι ενώ εκτελούσε αγροτικές εργασίες στην περιουσία του κοντά στο Βλάτος Κισάμου.

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων κ.Δημήτρης Ποντικάκης σε δηλώσεις του στο Flashnews.gr είπε για τον εκλιπόντα :

\”Ήταν απο τους καλούς συναδέλφους, αξιπρεπέστατος, με ήθος. Όλοι οι συνάδελφοι τον αγαπούσαν. Ήταν ένας σπάνιος άνθρωπος. Όλη του την ζωή ασχολείτο με τον αθλητισμό και μάλιστα συμμετείχε και στην ποδοσφαιρική ομάδα του δικηγορικού συλλόγου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε να εκφράσει τα συλληπητήρια στην οικογένειά του, να παρασταθούμε σύσσωμοι στην νεκρώσιμη ακολουθία, να δώσουμε – αντί στεφάνου – χρηματικό ποσό σε ιδρύματα των Χανίων και επίσης να ενισχύσουμε οικονομικά και ηθικά τα δύο του παιδιά που σπουδάζουν.\”

Υπενθυμίζεται πως ο 51χρονος Σπύρος Καψωμένος που διατηρούσε δικηγορικό γραφείο στα Κουνουπιδιανά Χανίων, την Κυριακή ενώ εκτελούσε αγροτικές εργασίες σε ιδιοκτησία του κοντά στο Βλάτος Κισάμου, έπεσε με αποτέλεσμα να χτυπήσει με το κεφάλι πάνω σε μια πέτρα και να βρεί ακαριαίο θάνατο.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook