Για «πολιτικό τυχοδιωκτισμό» κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, με αφορμή τα όσα είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε συνέντευξή του στην δημόσια τηλεόραση.

«Σε μια νέα επίδειξη πολιτικού τυχοδιωκτισμού, ο κ. Τσίπρας, τώρα που βλέπει ότι το καράβι σώζεται, εμφανίστηκε να αλλάζει ρότα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σίμος Κεδίκογλου.

Σχολιάζοντας τη δήλωση του κ. Τσίπρα ότι είναι έτοιμος για συμμαχία ακόμα και με τον διάβολο για να σωθεί η χώρα, ο κ. Κεδίκογλου είπε ότι ακόμα και τότε «παραμένει χωρίς πυξίδα».

Στη συνέντευξή του στη ΝΕΤ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για σκληρή διαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης, χωρίς το Μνημόνιο, αναγνώρισε ότι «δεν υπάρχουν λεφτά», αλλά υποστήριξε ότι υπάρχει η δυνατότητα να φύγουμε από τον κατήφορο για να κινηθεί η οικονομία.

Διαβεβαίωσε, επίσης, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να διώξει επενδυτές. «Θέλουμε αξιοποίηση και όχι εκποίηση του Δημόσιου» είπε, προσθέτοντας ότι «θα κρίνουμε με βάση το συμφέρον της χώρας».

Ζήτησε προσφυγή στις κάλπες πριν τις γερμανικές εκλογές του φθινοπώρου, δηλώνοντας βέβαιος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα τις κερδίσει. Τέλος, δεσμεύτηκε ότι θα συνεργαστεί με δυνάμεις από το «λαϊκό χώρο του Κέντρου», της δεξιάς και της κεντροαριστεράς.

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook