Αυξημένες νεφώσεις κυρίως τις πρωινές ώρες, με πιθανότητα ασθενών χιονοπτώσεων στα ορεινά, περιμένουμε την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στις παραλιακές περιοχές από 10 έως 13 βαθμούς και στα ορεινά από 5 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κρητικό και το Λιβυκό θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στα Ανατολικό Κρητικό και στο Δυτικό Λιβυκό σχεδόν θυελλώδεις.

Ηράκλειο

Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 11 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία στους 10 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 31/1, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Χανιά

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στα Χανιά σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 31/1, προβλέπεται ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Ρέθυμνο σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 12 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία στους 10 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Για αύριο Πέμπτη 31/1, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ιεράπετρα

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στην Ιεράπετρα σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειους ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία στους 11 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Πέμπτη 31/1, θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειυς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται το σκηνικό του καιρού να παραμένει σταθερό, με συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook