Σε μια ακόμα σύλληψη για λαθρεμπόριο τσιγάρων προχώρησαν οι διωκτικές αρχές στη Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ρέθυμνο με \”πρωταγωνιστή\” αυτή τη φορά έναν 29χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Πακιστάν.

Πιο συγκεκριμένα, ο 29χρονος συνελλήφθη το απόγευμα της Τετάρτης στο Ρέθυμνο από αστυνομικούς των Τ.Α.Ε καθώς ύστερα από σε έλεγχο που διενεργήθηκε από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας στο. αυτοκίνητο οδηγούμενο από τον αλλοδαπό άντρα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά (7) κούτες τσιγάρα των δέκα (10) πακέτων, τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη από το νόμο ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνταν τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Επίσης κατασχέθηκε και το Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς και διευκόλυνσης, της ανωτέρω αξιόποινης πράξης.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί σήμερα  στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι το τελευταίο δίμηνο έχουν αποκαλυφτεί σημαντικές περιπτώσεις κυκλωμάτων λαθρεμπορίας τσιγάρων που φτάνουν στα νότια του νησιού παράνομα με σκάφη, ενώ στη συνέχεια, διακινητές που συμμετέχουν σε τέτοιου είδους κυκλώματα, τα διοχετεύουν στην αγορά (βλέπε σχετικά άρθρα)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook