Τέλος στον πολύκροτο γάμο της, που ξεκίνησε σε μια δεξίωση στο «George V» του Παρισιού και κατέληξε στο κελί του Κορυδαλλού, φέρεται να δίνει η Βίκυ Σταμάτη, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές. Σε απολογητικό υπόμνημα που απέστειλε την περασμένη εβδομάδα σε ανώτατο εισαγγελικό λειτουργό, η κ. Σταμάτη γράψει ότι «είμαστε σε διάσταση με τον κ. Άκη Τσοχατζόπουλο», επιβεβαιώνοντας έτσι τις κακές σχέσεις των τελευταίων μηνών με τον άνθρωπο που της τα έδωσε όλα, αλλά και της τα πήρε όλα.

Η πληροφορία ότι ετοιμάζεται να καταθέσει –κάποιοι επιμένουν ότι το έχει ήδη πράξει- αίτηση διαζυγίου κατά του συζύγου της, κυρίου Άκη Τσοχατζόπουλου, κυκλοφορεί εδώ και ημέρες σε υψηλούς δικαστικούς κύκλους. Είναι μια κίνηση που δείχνει ξεκάθαρα, λένε γνώστες της υπόθεσης, την αποστασιοποίηση της κ. Σταμάτη από τον πρώην υπουργό, θεωρώντας τον ουσιαστικά υπεύθυνο για την κατάσταση στην οποία εκείνη έχει περιέλθει σήμερα.

Μια αποστασιοποίηση που είχε ξεκινήσει λίγο μετά τον εγκλεισμό της στον Κορυδαλλό, όταν έγινε γνωστό ότι σχεδόν σε κάθε κοινή τους συνάντηση τον πίεζε επιτακτικά να κάνει τα πάντα ώστε να αποφυλακιστεί.

parapolitika.gr