Ούτε στα \”Πηγάδια\” ήρθε το θετικό αποτέλεσμα που έψαχνε ο Πλατανιάς για να πάρει βαθμολογική ανάσα στην υπόθεση-παραμονή στη Super League, με τα πράγματα να γίνονται αρκετά δύσκολα εν όψει της συνέχειας.
Η χανιώτικη ομάδα πλήρωσε τα λάθη της και έδωσε την ευκαιρία στη Skoda Ξάνθη να πάρει το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο με 2-0. 
Στο πρώτο μέρος παρουσιάστηκαν καλές ευκαιρίες στον Πλατανιά για να σκοράρει, αλλά δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει καμία από αυτές. Από την άλλη οι γηπεδούχοι είχαν σημαντικότερη φάση το δοκάρι του Βάλλα στο 17\’.
Από λάθος της άμυνας δόθηκε η ευκαιρία στον Ράνο στο 56\’ να κάνει το 1-0, ενώ στο 65\’ διαμορφώθηκε το τελικό 2-0 με το πέναλτι που κέρδισε από τον Τζανή ο Μάνταλος και το εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος.

Οι νικητές ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα παίκτες λόγω της 2ης κίτρινης που δέχθηκε στο 84\’ ο Ράνος για μαρκάρισμα στον Κάλαϊτζιτς.

Το φιλμ του αγώνα

6\’ Σουτ του Ναζλίδη εξουδετέρωσε ο Λοντίγκιν.

13\’ Σέντρα του Μαρίν κεφαλιά του Ράνου άουτ.
17\’ Μεγάλη ευκαιρία για τη Ξάνθη με τον Βάλλα να στέλνει με κεφαλιά τη μπάλα στο δοκάρι.
39\’ Ο Ναζλίδης βγάζει με κάθετη μπαλιά μόνο του τον Μαραγκουδάκη αλλά προλαβαίνει και σώζει την προβολή του Ρεθυμνιώτη επιθετικού.
45\’ Ο Αναστασάκος βγαίνει μόνος του αλλά καθυστερεί να πλασάρει τον Λοντίγκιν και τον προλαβαίνουν οι αμυντικοί.

56\’ ΓΚΟΛ: Ο Κομεσίδης βγάζει τη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Πλατανιά για τον Ράνο, που με διαγώνιο σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, αφού δεν πρόλαβε να τον κόψει ο Κανακούδης. 

65\’ ΓΚΟΛ: Ο Λαμπρόπουλος δίνει πέναλτι για μαρκάρισμα του Τζανή στον Μάνταλο. Ο νεαρός παίκτης της Ξάνθης αναλαμβάνει την εκτέλεση και παρά την προσπάθεια του Κηπουρού κάνει το 2-0.

80\’ Σουτ του Μαραγκουδάκη ψηλά άουτ.
86\’ Ο Μαραγκουδάκης από καλή θέση δεν μπορεί με κεφαλιά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λοντίγκιν, Μπέρτος, Γούτας, Βάλλας, Κομεσίδης, Ντιέ, Ντάνι (48’ Πρίττας, 69\’ λ.τρ. Μπαξεβανίδης), Μαρίν (86’ Σολτάνι), Μάνταλος, Ράνος, Σμιθ

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Αργυρόπουλος (68’ Μαρτσάκης), Τζάνης, Ποτουρίδης, Κανακούδης(74’ Στόλερ), Τετέ, Κάλαϊζιτς, Μαραγκουδάκης, Μιρτσέτα (56’ Αγκιλέρα), Ναζλίδης, Αναστασάκος

Δείτε τα πλάνα του αγώνα

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook