Στο λιμάνι του Ηρακλείου θα πάνε και απόψε παραγωγοί της Ιεράπετρας προκειμένου διεκδικήσουν από την πολιτεία την μεταφορά των ευπαθών προϊόντων απόψε το βράδυ με πλοίο της γραμμής.

Συνοδεία αγροτών από την Ιεράπετρα μεταφέρονται και απόψε το βράδυ περίπου 30 νταλίκες με κηπευτικά με σκοπό πάση θυσία να φορτωθούν και να ταξιδέψουν στις αγορές παρά την απεργία της ΠΝΟ. Οι αγρότες επιζητούν πολιτική λύση χωρίς να αξιώνουν να σπάσει η απεργία των ναυτικών.

Η απόφαση ελήφθη σε γενική συνέλευση των αγροτών που πραγματοποιήθηκε στις 3 το μεσημέρι στον συνεταιρισμό «ΑΝΑΤΟΛΗ».

Οι αγρότες αφού κουβέντιασαν διεξοδικά, συζήτησαν όλες τις προτάσεις, αμφισβήτησαν τις σημερινές διαβεβαιώσεις της Περιφέρειας και πολιτικών προσώπων οτι απόψε θα αποπλεύσει πλοίο με τα κηπευτικά και αποφάσισαν να πάνε μαζικά στο Ηράκλειο.

Η αγωνία τους είναι μεγάλη και η οικονομική ζημιά που ήδη έχουν υποστεί ακόμα μεγαλύτερη και διαπιστώνοντας την απόλυτη κοροϊδία από πλευράς πολιτείας στο να βρει τρόπο μεταφοράς των κηπευτικών τους, είναι αποφασισμένοι για όλα.

Η δράση τους για απόψε προσδιορίζεται κατά της πολιτείας και όχι κατά των ναυτεργατών που - όπως είπαν - δικαίως απεργούν, χωρίς όμως να αποκαλύπτουν τα ακριβή σχέδια τους.

radiolasithi.gr