Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση στο \”Θεόδωρος Βαρδινογιάννης\” της Επισκοπής, απέναντι στην τοπική ομάδα και τον Α.Ο. Χανιά.
Η χανιώτικη ομάδα κατάφερε να κρατήσει το \”μηδέν\” στα μετόπισθεν για πρώτη φορά στις αναμετρήσεις της με τους \”νεοφώτιστους\” της Football League 2 (3-6 για το πρωτάθλημα, 1-4 φιλικό στη Μοναχή Ελιά, 2-3 φιλικό στην Επισκοπή).
Ο Θεοδωρόπουλος ήταν σε πολύ καλή ημέρα για τον ΑΟΧ πραγματοποιώντας σωρεία θετικών επεμβάσεων. Οι γηπεδούχοι έφτασαν πιο κοντά στο γκολ στο 30\’ με τον Κοζανίδη, ενώ οι \”μπλε\” των Χανίων στο α\’ μέρος απείλησαν με δυο σουτ του Μποτωνάκη, εκ των οποίων το ένα αποκρούστηκε από τον Κελαϊδή και το άλλο κατέληξε άουτ. Αρκετά δραστήριος ήταν ο Γωνιωτάκης, αλλά αποχώρησε τραυματίας. 
Στην επανάληψη έπεσε αρκετά ο ρυθμός και λόγω των πολλών αλλαγών των δυο ομάδων και το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος. Ο Τριανταφύλλου είχε δυο καλές στιγμές με τον Θεοδωρόπουλο να του αρνείται το γκολ, ενώ από την άλλη ο Καλογεράκης εξουδετέρωσε το χλιαρό σουτ του Σαντριά, στην πρώτη του, έστω και ανεπίσημη, εμφάνισή με την Επισκοπή, απέναντι στην πρώην ομάδα του.
Επισκοπή (Γιώτης Σταματόπουλος): Κελαϊδής Α. (65’ Καλογεράκης), Μαραθιανός (70’ Σουμπασάκης), Μποτωνάκης (75’ Σεληνιωτάκης), Αργυράκης, Ρουμπάκης (70’ Πρωτογεράκης), Δελήμπασης, Φρατζεσκάκης (60’ Πουλάκης), Ταχμαζίδης (60’ Ανωγειανάκης), Κοζανίδης (75’ Δομάζος), Τριανταφυλλου (68’ Βελονάκης), Τζέκος (60’ Δημογιάννης).
Α.Ο. Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Κορτσινίδης (75’ Κριάρης), Μποχώνης, Ψυχουντάκης, Βουρβαχάκης, Παπαζούδης (55’ Πυθαρούλης), Τσατσαρής (80\’ Ζντράβκοβιτς), Καμπλιώνης (65’ Ψαράκης), Γωνιωτάκης (41’ λ.τ. Σαντριάς, 89’ Γαλανάκης), Μποτωνάκης (60’ Παπαδάκης), Δουμάνης (80\’ Κόνιαρης).

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook