Για έκτη ημέρα συνεχίζεται η ομηρία του 5χρονου παιδιού από έναν απαγωγέα σε αγροτική περιοχή της πολιτείας της Αλαμπάμα. Οι διαπραγματευτές είχαν επικοινωνία την Κυριακή μέσω ενός σωλήνα εξαερισμού με τον άνδρα-απαγωγέα του 5χρονου το οποίο κρατά σε ένα υπόγειο καταφύγιο από την περασμένη Τρίτη.

«Συνεχίζουμε να διατηρούμε μια ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας όλο τα 24ωρο για κάθε φορά που θέλει να μιλήσει » ανακοίνωσε η αστυνομία της Αλαμπάμα. Το καταφύγιο βρίσκεται ένα μέτρο και επιπλέον κάτω από την επιφάνεια της γης σε μια αγροτική περιοχή.

Ο σωλήνας εξαερισμού μέσω του οποίου γίνεται η επικοινωνία είναι κατασκευασμένος από πλαστικό και έχει μήκος περίπου 30 μέτρα μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης μήκος. Δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες σχετικά με τον απαγωγέα ούτε έχουν δημοσιοποιηθεί οι απαιτήσεις του

Η αστυνομία λέει ότι δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ του παιδιού και του υπόπτου, που προσδιορίζεται από τις αρχές ως Τζίμι Λι, 65 ετών, συνταξιούχος οδηγός φορτηγού και βετεράνος του Βιετνάμ.

Τοπικοί αξιωματούχοι είπαν ότι το καταφύγιο έχει μια ηλεκτρική θερμάστρα και κουβέρτες για να κρατά ζεστό το παιδί σε θερμοκρασίες περίπου 10 βαθμών Κελσίου καιρικές συνθήκες. Οι αρχές σύμφωνα με πληροφορίες παρείχαν στον μικρό Ίθαν φάρμακα καθώς το παιδί φέρεται να πάσχει από το σύνδρομο Asperger, αλλά και παιχνίδια. Σύμφωνα επίσης με το ABC αυτή την εβδομάδα είναι και τα γενέθλιά του παιδιού.

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook