Συνάντηση με τον Πρόεδρο του υπεραστικού ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνης, πραγματοποίησε κλιμάκιο της Ε.Μ.Α.Α.Κ με τον επικεφαλής της Χαράλαμπο Κουκιανάκη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση \”η συνεχιζόμενη απραξία της Περιφέρειας Κρήτης, της Αντιπεριφέρειας Χανίων και του Δήμου Αποκόρωνα αναφορικά με το μείζον πρόβλημα ασφαλούς επιβίβασης και αποβίβασης επιβατών η οποία παρατηρείται στον Κόμβο Καλυβών και όχι μόνο, αποτέλεσε το θέμα συζήτησης και προβληματισμού.

Αγανάκτηση της τοπικής κοινωνίας έχει προκαλέσει το πρόβλημα της ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΕΠΙΒΙΒΑΣΗΣ & ΑΠΟΒΙΒΑΣΗΣ το οποίο αντιμετωπίζουν καθημερινά εκατοντάδες επιβάτες, καθώς και η αδράνεια των αρμόδιων θεσμικών φορέων για τον προγραμματισμό και την επίλυση του θέματος..

Το προαναφερθέν πρόβλημα έχει αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης για μακρύ χρονικό διάστημα χωρίς όμως υπάρξει ουδεμία μέριμνα παρά τις συνεχείς οχλήσεις μας επί αυτού.

Καλούμε κάθε αρμόδιο θεσμικό φορέα να ενεργήσει άμεσα και πριν την έναρξη της Τουριστικής Περιόδου για την επίλυση του προβλήματος προτού θρηνήσουμε θύματα.

Προτείνουμε την κατασκευή ΣΤΑΣΕΩΝ σε ασφαλή σημεία του Β.Ο.Α.Κ καθώς υπόγειων διαβάσεων η πεζογεφυρών έτσι ώστε να διασφαλίζεται η σωματική ακεραιότητα των επιβατών και να επιτυγχάνεται η ασφαλείς προσέγγισης των στις στάσεις.

Στην συνάντηση επίσης προτάθηκε στον Πρόεδρο του ΚΤΕΛ να εξετάσει το ενδεχόμενο διέλευσης των λεωφορείων από τις ΚΑΛΥΒΕΣ.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook