Ζουν ερωτευμένοι εδώ και πολλά χρόνια αλλά δεν είχαν αποφασίσει να κάνουν το μεγάλο βήμα και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. Όχι δεν είναι αυτό που νομίζεις…

Η παραπάνω συνθήκη δε θα αποτελούσε είδηση αν το ζευγάρι δεν αποτελείτο από δύο ομοφυλόφιλους άνδρες -όχι και της πρώτης νιότης- οι οποίοι παντρεύτηκαν τηρώντας όλα τα έθιμα.

Η είδηση του γάμου στην Κίνα, που δεν αναγνωρίζει το εν λόγω μυστήριο, αναστάτωσε και έκανε το γύρο του διαδικτύου, μέχρι τη στιγμή της τέλεσης του μυστηρίου.

Μόλις το ζευγάρι έφτασε μία τεράστια έκπληξη περίμενε τους παρευρισκόμενους, καθώς ο ένας από τους δύο εμφανίστηκε με όλα τα γαμήλια αξεσουάρ, δηλαδή: νυφικό, πέπλο και ανθοδέσμη!

Οι δύο άνδρες αποκαλούν ο ένας τον άλλο \’\’θησαυρέ μου\’\’ και έχουν αποκτήσει και ένα παιδί, το οποίο στάθηκε και η αφορμή να διαλυθεί το μυστήριο. \’\’Έτρεχε, φώναζε, τραβούσε τους καλεσμένους και έσπρωχνε τα τραπέζια\’\’ δήλωσαν οι γονείς του.

Σε όσους επέκριναν την απόφασή τους οι δύο άνδρες απαντούν με την ευτυχία τους και σημειώνουν πως \’\’πρέπει να ξεκολλήσουμε από τα στερεότυπα του παρελθόντος και να αποδεχθούμε πως υπάρχουν πολλές μορφές αγάπης\’\’.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook