Η 22χρονη Ashley Anne Riggitano αποφάσισε να θέσει τέρμα στη ζωή της πηδώντας από τη γέφυρα George Washington το απόγευμα της Τετάρτης στη Νέα Υόρκη.

Το νεαρό κορίτσι, πριν πηδήξει στον ποταμό Hudson, άφησε πίσω της μια βαλίτσα γνωστού οίκου μόδας μέσα στο οποίο οι αρχές βρήκαν ένα σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που την οδήγησαν στην αυτοκτονία. Μάλιστα, στο ίδιο σημείωμα ανέφερε και τα ονόματα πέντε κοριτσιών, τα οποία δεν ήθελε να παρευρεθούν στην κηδεία της.

Στο σημείωμα έγραφε ότι εξαιτίας αυτών ήταν δυστυχισμένη, ενώ ανέφερε και το όνομα ενός άντρα, για τον οποίο έγραψε ακόμη ότι εκείνος μπορούσε να πάει στην κηδεία της εκφράζοντας την ευχή «να πάρει ό,τι του αξίζει όταν έρθει εκεί».

Η New York Post σε δημοσίευμά της αναφέρει ότι η Ashley είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει και στο παρελθόν, ενώ μέσα στην τσάντα της βρέθηκαν και φαρμακευτικές ουσίες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα τα ονόματα των πέντε κοριτσιών ενδέχεται να είναι συμφοιτητές ή συνάδελφοί της. Η Ashley έκανε την πρακτική της στον σχεδιαστή κοσμημάτων και ρούχων Alex Woo.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook