Θέματα όπως η τέχνη και η τεχνική της γευσιγνωσίας, το σωστό «πάντρεμα» των κρασιών με φαγητό, η ιδανική θερμοκρασία και τα ποτήρια σερβιρίσματος, η οργάνωση της προσωπικής κάβας, καθώς και τα μυστικά εντυπωσιασμού στο τραπέζι, θα μυήσουν τους επισκέπτες στην απόλαυση του κρασιού.
Θα δοκιμαστούν τα παρακάτω είδη επίλεκτων κρασιών:
2 Λευκά
2 Ερυθρά
1 Γλυκό
Ο Δημήτρης Χατζηνικολάου, Οινολόγος του Πανεπιστημίου του Bordeaux (D.N.O.), διπλωματούχος γευσιγνώστης (D.U.A.D), με μεταπτυχιακό Master (D.E.A) στην αμπελουργία και Διδακτορικό Δίπλωμα στην εφαρμοσμένη μικρο-βιολογία, σπούδασε στο Bordeaux με ειδική γαλλική υποτροφία.
Για την πολυετή του συμβολή σε νέες μεθόδους παραγωγής λευκών οίνων, του απενεμήθη τιμητικά η Γαλλική Υπηκοότητα.
Για τη συμμετοχή των ενδιαφερομένων είναι απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στο OPUS WINE BAR, Καπετάν Χαραλάμπη 3 (δίπλα στον ΟΤΕ), τηλ. 2810 225151 (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)