H ΚΙΑ αποκάλυψε στην έκθεση του Chicago ένα νέο εντυπωσιακό πρωτότυπο Cross GT, το οποίο σκιαγραφεί τα μελλοντικά σχέδια της κορεάτικης φίρμας.

Η ΚΙΑ κατασκεύασε το εντυπωσιακό πρωτότυπο Cross GT για να ρίξει λίγο φως στα μελλοντικά σχέδια της φίρμας που είναι ο συνδυασμός της «επιθετικής» σχεδίασης και του υπερυψωμένου αμαξώματος. Αυτά ακριβώς είναι και τα χαρακτηριστικά του Cross GT Concept με τις αρκετά μεγάλες διαστάσεις του, 4.897 χλστ Χ 2.009 χλστ.Χ 1.658 χλστ. για μήκος Χ πλάτος Χ ύψος και το μεταξόνιο στα 3098 χλστ.

Στο μινιμαλίστικο εσωτερικό του υπάρχει σε αφθονία η δερμάτινη επένδυση προσφέροντας στο πρωτότυπο μοντέλο άνεση και στυλ. Επίσης, στο εσωτερικό του φιλοξενούνται 4 ενήλικες στις 4 ξεχωριστές θέσεις. Όσον αφορά στο μηχανικό σύνολο εφοδιάζεται με έναν 3,8 λτ. V6 κινητήρα και συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων. Ανάμεσα από τον βενζινοκινητήρα και τη μετάδοση έχει τοποθετηθεί και ένας ηλεκτροκινητήρας που επιτρέπει στο Cross GT Concept να κινείται για 32 χλμ. αμιγώς ηλεκτρικά. Συνολικά, η απόδοση του φτάνει περίπου τους 500 ίππους και τα 677 Nm ροπής.

Η κορεάτικη φίρμα δεν ανέφερε πότε θα πάρει το πράσινο φως για την παραγωγή του, ωστόσο ο πρόεδρος της ΚΙΑ δήλωσε ότι «σήμερα μπορεί να είναι πρωτότυπο, αλλά μπορεί να αποτελέσει τα μελλοντικά σχέδιά μας».

\"\"

\"\"

\"\"


autotriti.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook