Σημαντικές παρεμβάσεις στην ευρύτερη περιοχή της Αμμουδάρας, βρίσκονται σε εξέλιξη από τη δημοτική αρχή Μαλεβιζίου. Σε συνεργασία με εθελοντικές ομάδες και ευαισθητοποιημένους πολίτες, συνεργεία της τεχνικής υπηρεσίας και της υπηρεσίας καθαριότητας του δήμου ξεκίνησαν διαπλατύνσεις δρόμων, καθαρισμούς κόμβων, φυτεύσεις και άλλες δράσεις καλλωπισμού και ανάδειξης της περιοχής.

Οι εργασίες συντονίζονται από τον εντεταλμένο σύμβουλο (αντιδήμαρχο) Γιώργο Αεράκη, ο οποίος ανέλαβε δυναμικά τα νέα του καθήκοντα και σήμερα το σημείο επισκέφτηκε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, ο οποίος και δήλωσε: «Ξεκινήσαμε ορισμένες πολύ σημαντικές παρεμβάσεις στην περιοχή, σε συνεργασία και με φορείς εθελοντών. Παράλληλα, συνεργαζόμαστε με ευαισθητοποιημένους πολίτες, με στόχο να βελτιώσουμε όπως μπορούμε μια τουριστική περιοχή του δήμου μας, εν’ όψη και της επερχόμενης τουριστικής περιόδου. Είναι πολλές οι ανάγκες, είναι δύσκολες οι οικονομικές συνθήκες, αλλά για την Αμμουδάρα, όπως και για ολόκληρο το Μαλεβίζι, υπάρχει όραμα, σχέδιο και μεθοδολογία, που ελπίζουμε να μπορέσουμε εφαρμόσουμε και να αλλάξουμε προς το καλύτερο τη σημερινή πραγματικότητα. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσους συνδράμουν σε αυτόν τον αγώνα, σε όλους τους εθελοντές που συμμετέχουν με όρεξη και μεράκι για να βελτιώσουμε την εικόνα της Αμμουδάρας».

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου, στις 10:30 π.μ., οι εργαζόμενοι του δήμου και μέλη εθελοντικών ομάδων έχουν δώσει ραντεβού στον κόμβο των Λινοπεραμάτων, για να συνεχίσουν τις παρεμβάσεις και οποιοσδήποτε ευαισθητοποιημένος πολίτης το επιθυμεί, μπορεί να συμμετάσχει στην προσπάθεια.