Στο  νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα  έστειλε έναν αστυνομικό της  Ασφαλείας Κω, ένας 36χρονος Έλληνας που τον παρέσυρε επίτηδες με τη μοτοσικλέτα του για να αποφύγει τη σύλληψή του! Ωστόσο, έπεσε στα χέρια των συναδέλφων του μετά από καταδίωξη.

Ο δράστης  πάτησε γκάζι όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τον σταματήσουν για έλεγχο και παρέσυρε τον άτυχο αστυφύλακα ρίχνοντας τον στο έδαφος και τραυματίζοντας τον σε διάφορα σημεία. Οι υπόλοιποι τον καταδίωξαν, αλλά όταν εγκλώβισαν πάλεψαν μαζί του ώσπου να τον ακινητοποιήσουν, καθώς προέβαλε σθεναρή αντίσταση.

Πριν  συλληφθεί, ο 36χρονος είχε πετάξει στο έδαφος μια συσκευασία με ηρωίνη βάρους έξι γραμμαρίων, η οποία βρέθηκε και κατασχέθηκε όπως και η μηχανή για την οποία δεν είχε ασφαλιστήριο συμβόλαιο, αλλά ούτε και δίπλωμα οδήγησης. Ο δράστης, που ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για υποθέσεις ναρκωτικών, οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω που του άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και σωματικές βλάβες σε βάρος αστυνομικού, αντίσταση και κατοχή ναρκωτικών.

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook