Μέσα σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του παιχνιδιού με τον Πλατανιά. 4 χιλ. εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν, 100 προσκλήσεις (αλλά όχι εισιτήρια) ζήτησαν οι Χανιώτες με τον ΟΦΗ να τονίζει ότι δεν είναι δυνατόν να δοθούν τόσες πολλές.

Στην σύσκεψη έδωσαν το παρόν και εκπρόσωποι του Πλατανιά ενώ από τον ΟΦΗ ήταν παρόντες ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ανδρέας Μανουσάκης καθώς και η Θεανώ Ρασούλη.

Η σύσκεψη έγινε σε πολύ καλό κλίμα και ο Πλατανιάς δεν ζήτησε εισιτήρια αλλά 100 προσκλήσεις, οι οποίες – όπως είπε ο Πλατανιάς – είναι για τις ανάγκες μελών της διοίκησης, του Δήμου Πλατανιά αλλά και για τις οικογένειες των ποδοσφαιριστών. Παράλληλα, οι εκπρόσωποι της Χανιώτικης ΠΑΕ υπογράμμισαν ότι δεν θα υπάρχουν φίλαθλοι του Πλατανιά στο γήπεδο.

Όπως ήταν φυσιολογικό, ο ΟΦΗ τόνισε ότι δεν μπορεί να δώσει 100 προσκλήσεις μιας και στην Θύρα 9 δεν υπάρχει η δυνατότητα για να γίνει αυτό πράξη. Επίσης και η Αστυνομία από την πλευρά της τόνισε ότι είναι μεγάλος αριθμός προσκλήσεων για να δοθεί και δεν μπορεί να δημιουργηθεί επαρκής ασφάλεια στο γήπεδο.

Η πλευρά του ΟΦΗ τόνισε ότι ο σύλλογος θα δώσει τον αριθμό των προσκλήσεων που είχαν δοθεί και στην ομάδα στο παιχνίδι του πρώτου γύρου που αντιστοιχούσαν περίπου στις 60.

Τα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν την Πέμπτη και θα είναι 4.000 ενώ υπάρχει μια διαφοροποίηση στις τιμές καθώς στην Θύρα 8 θα κοστίζουν ξανά 15 ευρώ. 10 ευρώ θα κοστίζουν στις θύρες 1, 4, 5 και 20 ευρώ στις θύρες 2, 3, 7.

πηγή: gentikoule.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook