«ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», είναι ένας εθελοντικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Στηρίζεται στο συναίσθημα, αλλά δε μένει μόνο σ\’ αυτό. Έχει κάνει πράξη την αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων των παιδιών.

Κύριο μέλημά του είναι να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών, καθημερινά, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο και να εξασφαλίσει τα απαραίτητα για τη σωματική, ψυχική και πνευματική ισορροπία τους.

Βασίζεται στις υπηρεσίες του κράτους (Αστυνομία, Εισαγγελίες, Νοσοκομεία κ.α.), όπου υπάρχουν άνθρωποι ευαισθητοποιημένοι που συμβάλλουν στην προσπάθειά του να αντιμετωπίσει τα προβλήματα των παιδιών και στην αγάπη και την προσφορά του κόσμου για να καλύψει τις ανάγκες που προκύπτουν και να πετύχει το μεγάλο του στόχο, να έχουν όλα τα παιδιά ένα χαμόγελο.

Σε αυτήν την προσπάθεια αποφάσισαν να συμμετάσχουν και οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι Βραχασίου, Σισίου και Μιλάτου συνεπικουρούμενοι από τον ΠΑΟΔΑΝ.

Έτσι οργάνωσαν και θα πραγματοποιηθεί μια βραδιά αφιερωμένη στο «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013 στις 7.00 το απόγευμα στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Βραχασίου, με τίτλο «Η μουσική φέρνει Χαμόγελο»

Οι εθελοντές χορωδοί του ΠΑΟΔΑΝ μαζί με το μαέστρο Μανώλη Κανακάκη, θα χαρίσουν απλόχερα τις μελωδικές φωνές και τα χαμόγελά τους σε όσους παρευρεθούν, με ρεπερτόριο ελληνικών τραγουδιών γνωστών συνθετών, ενώ ποιητικά κείμενα θα διαβάσουν οι φιλόλογοι Μαρία Κωστάκη και Κατερίνα Γιωτοπούλου.

Ελάτε να στείλουμε όλοι μαζί ένα μπουκέτο χαμόγελα σ’ όλα τα παιδιά και να ενισχύσουμε αυτή τη σπουδαία πρωτοβουλία!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook