Δύο Τούρκοι υπήκοοι που κατηγορούνται για συμμετοχή σε ένοπλη τρομοκρατική οργάνωση, εκρηκτικές ύλες, πλαστογράφηση, ακόμη και για ανθρωποκτονία, συνελήφθησαν από αστυνομικούς στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών συνέλαβαν, κατόπιν διεθνούς εντάλματος, τον έναν από τους δύο κατηγορούμενους, ο οποίος μάλιστα είχε αιτηθεί χορήγησης πολιτικού ασύλου.

Ελέγχοντας τα στοιχεία του, οι αστυνομικοί κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για τον καταζητούμενο και αμέσως προχώρησαν στη σύλληψή του.

Στη συνέχεια, τον κρατούμενο επισκέφθηκε ένα ζευγάρι ομοεθνών του. Οι αστυνομικοί έλεγξαν τα στοιχεία τους και διαπίστωσαν ότι ο άνδρας, συμπεριλαμβανόταν στο διεθνές ένταλμα και αμέσως προχώρησαν στη σύλληψή του.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αρχών, πρόκειται για πολύ σοβαρή υπόθεση, ενώ ερευνάται αν η παρουσία τους στη χώρα μας ενέχει στοιχεία εμπλοκής τους και σε άλλες ύποπτες ενέργειες.

Μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα και εφόσον διαπιστωθεί οτι η δράση τους στην Ελλάδα δεν σχετίζεται με έκνομες πράξεις, θα κινηθούν διαδικασίες για την έκδοσή τους στην Τουρκία

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook