Χωρίς ακόμη να έχει ταυτοποιηθεί με βεβαιότητα η καμένη σορός στην καλύβα που είχε «ταμπουρωθεί» ο καταζητούμενος Κρις Ντόνερ, η αστυνομία του Λος Άντζελες θεωρεί ότι ανήκει στον 33χρονο που κυνηγούσε εδώ και σχεδόν μία εβδομάδα.

Ως εκ τούτου, η αστυνομία έχει τερματίσει το ανθρωποκυνηγητό.

Η αστυνομία είχε καταδιώξει τον Ντόνερ σε βουνό της περιοχής, εγκλωβίζοντάς τον σε καλύβα όπου και ξεκίνησε η ανταλλαγή πυρών.

Δακρυγόνο που έριξαν οι αστυνομικοί, σύμφωνα με το σερίφη του Σαν Μπερναντίνο, προκάλεσε τη φωτιά στην οποία και φαίνεται ότι κάηκε ο Ντόνερ. Στα αποκαΐδια βρέθηκε μία καμένη σορός.

«Δεν έγινε εσκεμμένα, δεν κάψαμε με πρόθεση την καλύβα που βρισκόταν ο Ντόνερ» ανέφερε ο σερίφης Τζον ΜακΜάχον σε συνέντευξη τύπου.

«Δεν μπορώ με απόλυτη σιγουριά να επιβεβαιώσω ότι ήταν αυτός» είπε, αλλά τόνισε ότι «η συμπεριφορά του ταιριάζει με την προηγούμενη δράση του καταζητούμενου Ντόρνερ».

«Τώρα, δεν πραγματοποιούμε πλέον κανένα ανθρωποκυνηγητό» είπε ο σερίφης. Ο ίδιος ανέφερε ότι αναμένονται σύντομα τα αποτελέσματα των ερευνών και των ελέγχων για την ταυτοποίηση της σορού.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook