Μετά την πρώτη συνάντηση με Β2Β ραντεβού παραγώγων κρητικών προϊόντων και ξενοδόχων που έγινε στις 10 Μαρτίου 2012 στο Επιμελητήριο Ηρακλείου επαναλαμβάνεται η εκδήλωση συνεργασίας πρωτογενούς, δευτερογενούς και τριτογενούς τομέα ώστε τα τοπικά προϊόντα να εισέλθουν και να καταναλωθούν στα κρητικά ξενοδοχεία και κατά την φετινή σαιζόν του 2013.

Τα Επιμελητήρια Κρήτης σε συνεργασία με την Ένωση ξενοδοχείων Ηρακλείου είναι αποφασισμένα να λειτουργήσουν άμεσα και καταλυτικά για να πραγματοποιηθούν οι συνεργασίες αυτές και καλεί τις επιχειρήσεις Κρητικών προϊόντων – παραγωγούς και τυποποιητές – στο δεύτερο Παγκρήτιο forum κινητοποίησης για την τοποθέτηση των Κρητικών προϊόντων μέσα στα Κρητικά ξενοδοχεία.

Την ημερίδα στηρίζουν επίσης η Περιφέρεια Κρήτης και οι ακόλουθοι φορείς: ΓΕΩΤ.Ε.Ε – Παράρτημα Ανατολικής Κρήτης, Δίκτυο Κρητικού Ελαιολάδου, Δίκτυο Οινοποιών Κρήτης, Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων, Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης, Σύνδεσμος Τυποποιητών Ελαιολάδου Κρήτης, Ανοιχτή Σύμπραξη Τουριστικής Ανάπτυξης Κρήτης και πολλοί άλλοι τοπικοί φορείς.

Κατά τη εξατομικευμένες συναντήσεις (B2B) μεταξύ παραγωγών κρητικών προϊόντων και υπεύθυνων αγορών των ξενοδοχείων . Η ημερίδα συνεργασιών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 9 το βράδυ, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους διάρκεια του forum θα στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, στην οδό Κορωναίου 9 στο Ηράκλειο, και θα περιλαμβάνει αποκλειστικά προκαθορισμένα αυστηρά εξάλεπτα (6) ραντεβού μεταξύ επιχειρηματιών-παραγωγών και στελεχών αγορών (F&B, διευθυντών κτλ) του ξενοδοχειακού τομέα.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν καλούνται να συμπληρώσουν τη παρακάτω αίτηση συμμετοχής προκειμένου να κληθούν και να παρευρεθούν στα προκαθορισμένα ραντεβού τα οποία θα τηρηθούν με πλήρη αυστηρότητα.

Όσες επιχειρήσεις δεν συμπληρώσουν την αίτηση η δεν την προσκομίσουν έγκαιρα δεν θα συμμετάσχουν στη διαδικασία για καθαρά τεχνικούς λόγους.

Οι ενδιαφερόμενες ενδιαφέρον τους το αργότερο μέχρι και την Τετάρτη 27/2/2013 και να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Ηρακλείου κ Έφη Κουτεντάκη,τηλ 2810302731 [email protected] ή κ Μιχάλη Καθαράκη, τηλ.2810344738 [email protected].

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook